worainbow مدیر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 عنوان من بی غیرتم فکر کنم | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 21 پست چون اگه غیرت داشتم درس میخوندم به ی جایی میرسیدم باعث افتخار بابام و مامانم می شدم ولی نمی کنم... هیچ غلطی نمی کنمشدم بنده تنبلی و خستگی و افسردگی اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲 1404/09/19 | 02:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 مشکل خیلیاست عزیزم بخصوص تو نوجوانی و اوایل جوانی. خوبه که مشکل خودتو میدونی و میدونی گره کارت کجاست ... چقدر عالیمرسی از نظرتون 🤍موفق باشید ان شالله اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
الی۷۷۲۴۱ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 15664 اینا هم جای خود داره آخه اونا از من موفقیت تو کنکور رو میخوان... خانوادم ایقد ازم انتظار درسی داشتن ک به استعداد وعلاقم هیچچچچچچ توجهی نکردن..فقط پوز میدادن بچمون شاگرداول کلاسه..تو دوران دهه۶۰ ک هیچ امکانات درسی نبود...آخرش خسته شدم وکلن از تحصیل تنفر پیدا کردم. گلم جان جدت برو سراغ علاقت..سراغ اونچه خودت میخای حتی اگه ارایشگریه
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 فقط میتونم بغلت کنم 🥲♥️ 🫂 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 خانوادم ایقد ازم انتظار درسی داشتن ک به استعداد وعلاقم هیچچچچچچ توجهی نکردن..فقط پوز میدادن بچمون شا ... عزیزمممممنم... ولی من واقعا نمیدونم علاقه ام چیه حس می کنم استعدادی ندارم اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
شادوپیروزم عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3194 چی کار کنم از تنبلی بیام بیرون؟ واسم عادت شده برا خودت برنامه ریزی کنسخته اما میشه
الی۷۷۲۴۱ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 15664 عزیزمممممنم... ولی من واقعا نمیدونم علاقه ام چیه حس می کنم استعدادی ندارم استعداد داری ولی ایقد خانواده برات تصمیم گرفتن ک الان نمیتونی تصمیم بگیری
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 17311 به این کاربر که همه چی رو رو دوش خانواده میندازه گوش نکنآدم ونبال مقصر میگرده همیشه ولی بعدها میبینه که مشکل فقط خودش بودهتلاشتو بکن. با تنبلی و غصه هیچی درست نمیشهاین تلاشی که الان باید بکنی همیشه سر راهته و ازت نمیگذره دردم از یار است و درمان نیز هم