2777
2789
عنوان

بدترین جنایتی که کردین چیبود

224 بازدید | 18 پست

خودم یه پسرعمو دارم وقتی بچه بود حدودا ۷ یا ۸ سالش بود و میومد خونمون کبوترای خونمونو اذیت میکرد، مورچه هارو له میکرد، پروانه هارو میگرفت بال هاشونو ول میکرد و ولشون میکرد و.. کلا هربار که با اونو زن عموهام میرفتیم پیاده روی مورچه ها و حشراتو له میکرد منم کلی بهش توضیح میدادم که گناه داره اوناهم درد میکشیدن و میگفت به تو ربطی نداره و کارشو میکرد..

یه روز که عموم تنها اوردش گذاشت خونه ما تا بازی کنه با ما،من بردمش تو حیاط و تو حیاط کف زمین پر از مورچه گازی بود یعنی قشنگ کل حیاط سیاه شده بود. منم بدون اینکه متوجه بشه بردمش گذاشتمش وسط مورچه ها و مورچه ها رفتن تو لباسش و اونم جیغ میزد منم از بالای حیاط که یه پله میخورد محکم گرفته بودمش تا نتونه فرار کنه.. دهنشو گرفتم تا صدا نده مورچه ها کل بدنشو پر کرده بودن.. چند دقیقه همینطور نگه داشتمش و بعد نشوندمش وسط مورچه ها.. خیلی عذاب کشید تا چند ساعت بعد گریه میکرد💔🗿بعدم مامان بابامو عموم حسابی دعوام کردن..

خیلی پشیمونم خودم و اون موقع من ۱۱ و ۱۲ سالم بود خودمم بچه بودم و پیش خودم فکر میکردم دارم ازش انتقام حیوونارو میگیرم 🥲 خدا منو ببخشه هرچند خودم خودمو برای اون کار هنوز نبخشیدم واسه همین خیلی با این پسرعموم مهربون شدم بعدش

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

چجوری به ذهنت رسید ..حالا پسر عموت بخشید؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری به ذهنت رسید ..حالا پسر عموت بخشید؟

وقتی تو حیاط این حجم از مورچه رو دیدم گفتم باید انجامش بدم😂

نه تا چند وقت ازم متنفر بود الان خیلی منو دوس داره

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

ازت راضی ام انتقام محیط زیستو ازش گرفتی

😂😂😂😂

کار خوبی کردی😂اکثر جنایتکارا تو بچگی حیوان آزاری میکردن

کلا پسربچه ها خیلی تو بچگی علاقه به اذیت کردن حیوونا دارن نمیدونم چرا!

وقتی تو حیاط این حجم از مورچه رو دیدم گفتم باید انجامش بدم😂 نه تا چند وقت ازم متنفر بود الان خیلی م ...

،،😂خب پس خودتو درگیر نکن ...من بچه بودم یادم میاد عموم تازه فوت شده بود برادر زاده زن عموم که ۱۴ یا۱۵ سالش بود لباس یقه بسته پوشیده بود. من اون موقع شش سالم بود. دخترعموم که ۹ سالش بود پسره رو مسخره کرد ما بچه ها تو کوچه بازی میکردیم شب بود...دخترعموم پسره رو مسخره کرد منم خندیدم اون پسر یک سیلی بهم زد اینقدر محکم بود که زمین پرت شدم و حتی بیهوش شدم هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم از پسره پشیمونی ندیدم ولی پدرش خیلی عذرخواهی کرد اما من یادم نزفته

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

،،😂خب پس خودتو درگیر نکن ...من بچه بودم یادم میاد عموم تازه فوت شده بود برادر زاده زن عموم که ۱۴ یا ...

چقدر وحشی😐 کلا یه ادم خیلی میتونه سنگدل باشه که یه بچه رو برا همچین چیزی سیلی بزنه💔

چقدر وحشی😐 کلا یه ادم خیلی میتونه سنگدل باشه که یه بچه رو برا همچین چیزی سیلی بزنه💔

... من هیچوقت فراموشش نمیکنم آدم کینه ای نیستم ولی خیلی تلاش کردم فراموش کنم و نشد ...من بچه آرومی بودم ... تازه کلا یک بچه ریزه میزه بودم نمیفهمم چجوری دلش اومد این کارو بکنه ...