2777
2789
عنوان

بدترین جنایتی که کردین چیبود

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 18 پست
... من هیچوقت فراموشش نمیکنم آدم کینه ای نیستم ولی خیلی تلاش کردم فراموش کنم و نشد ...من بچه آرومی ب ...

هوف.. فک کنم پسر عمو منم هیچوقت منو نبخشیده😂😭

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

هوف.. فک کنم پسر عمو منم هیچوقت منو نبخشیده😂😭

😂😂اگر الان باهات خوبه پس بخشیده ... پسرا مثل ما نیستن نمیتونن تو مدت طولانی نقش بازی کنند

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂اگر الان باهات خوبه پس بخشیده ... پسرا مثل ما نیستن نمیتونن تو مدت طولانی نقش بازی کنند

اره باهام خوبه ولی ممکنه یادش نرفته باشه یا حتی براش تروما شده باشه🗿💔

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

اره باهام خوبه ولی ممکنه یادش نرفته باشه یا حتی براش تروما شده باشه🗿💔

میدونی اگر کسی با پسره دعوا میکرد مثل خانواده ام ... قطعا من یادم میرفت ولی خب پدرم عزادار بود ... برادر جوانش فوت شده بود ... نمیتونستم انتظار زیادی داشته باشم .. راستش یادم نمیاد بعدش چیشد اصلا مادرم فهمید یا نفهمید ... اینقدر برام سخت بود سعی کردم فراموشش کنم ولی اون صحنه رو که خودش پشیمون نبود دیگه یادم نیست بعدش چیشد

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔