2777
2789
عنوان

خواهرم 240میلیون چک برگشتی داره

188 بازدید | 7 پست

خواهرم سال1401چک نوشته برای شوهرش سه فقره چک که جمعا240میلیون شده

شوهرش هی گفت میدم میدم نداد ،الان در مراحل طلاقن که شوهرش اه در بساط نداره منم میگن فردا پس فردا این چک ها دردسر میشن خواهرم بره فردا پیگیری بکنه ،تا قسطی پرداخت کنیم من و برادرم

الانم فردا میخواد بره دادگستری،میگم نکنه جلب داشته باشه در ورود به دادگستری بگیرنش ما سند هم نداریم کسی تا حالا شده چک برگشتی داشته باشه و تو این شرایط بوده باشه؟ و اینکه باید با نرخ روز حساب کنیم درسته؟الا240میلیون شده740

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کار ترسناکی کرده خواهرت

بله و متاسفانه هممون رو بدبخت کرده بخدا روزی نیست غصه نخورم الانم میگم قبل اینکه مشکلی پیش بیاد بزار خودمون بریم جلو قسط بندی کنیم نهایت هر ماه یه مبلغی رو من از زندگیم میزنم یه مبلغی هم برادرم ،خواهرمم کار کنه خرج خودش و دخترشو در بیاره دیگه چاره چیه

بله و متاسفانه هممون رو بدبخت کرده بخدا روزی نیست غصه نخورم الانم میگم قبل اینکه مشکلی پیش بیاد بزار ...

چقدر خوبه که شمارو داره

اره زودتر پیگیری کنید بهتره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست