2777
2789
عنوان

خسته ام

92 بازدید | 13 پست

خسته ام قدتمام عمرم خسته ام دلم میخواست عزراییل الان میومد وباروبندیلموجمع میکردم می رفتم

نه ازبچگی لذتی بردم نه ازجونی گناهم چی بودنمیدونم ولی کاش یه شب خداازم میگذشت میبردم

همیشه ازجمع جای شلوغ خجالت میکشم چون قدم کوتاع۱۵۰,

۱۷سالم ازدواج کردم عاشق شدم عاشق یه پسرقدبلندخشگل اراسته باشغل عالی باهمه چی کناراومدم گفت پول ندارم گفتم پایه اتم تاابد اونموقع ها سالن عروس تازه مدشده بودگفت ندارم گفتم فدای سرت میرم ارایشگاه محل مهم عشقمون لیلی مجنون فامیل بودیم چشام میخندید .البته بگم فردا عقد اس های عاشقانشوبا دخترعمه اش دیده بودم ولی بخشیدم گفتم بچه اس دوماه اززندگیمون گذشت بازم دیدم هنوز جلوچشمه گفتم عیب نداره انقد خونه بابام اذیت شده بودم انگارمحبت های الکی همسرم می ارزید به تمام خیانت هاش

پسربزرگم بدنیا اومد بازم خیانت بازم بخشش من

وپسر دومم بدنیا اومد من موندم ودوتابچه تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم موندم همسزم گفت طلاق من التماس کردم گفت نمیخوامت من التماس کردم من بادوتابچه میخواستم چکارکنم میدونستم نگه هم نمیداره انقدر جنگیدم تااین زندگی روحفظ کنم

ولی الان شدم اون جنگنده خسته کم اورده باخداقهرم بازندگیم قهرم باهمه قهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام این ها بازم مادرخوبیم بحث نمیکنم ناراحتی درست نمیکنم توخونه

دیشب پسرم کلید موتور وگم کرده بود جنگی شوهرم درست کرد هرچی دهنش اومد گفت خونموریخت بهم من فقط اشک ریختم به اقبالم

امروز پسزم ازمدرسه اومد دم اف اف گفت برم پیش دوستم گفتم نه بیا خونه اونم به حرفم اهمیت ندادورفت ساغت ۳به زور پیداش کردم اومد زدمش چون جون به لبم کرد کل خیابوناروگشتم دنبالش چون حرفم براش ارزش نداشت بازم همسرم هرچی ازدهنشدراومدبه من گفت که تو فقط ادعایی بچه داریت صفر بچه انقد حسابت نکرده رفته

راست میگه

دیگه کشش ندارم کاش یه پدرومادرحمایت گرداشتم جمع میکردم می رفتم دیگه برنمی گشتم

ولی جهنم اینجا میرزه به خونه بابام

تمام این ها بازم مادرخوبیم بحث نمیکنم ناراحتی درست نمیکنم توخونهدیشب پسرم کلید موتور وگم کرده بود جن ...

عزیزدلم،بیا بغلم

خدا شوهرت رو به راه راست هدایت کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیزدلم،بیا بغلم خدا شوهرت رو به راه راست هدایت کنه

دلم ازتمام دنیا بریده خیلی خسته ام میگم شوهرم بده پسرم بزرگ ده سالشه می بینه من برای اینها چه عذابی به جونمه اون چرا

چقد سخت بودع براتون

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت