2777
2789
عنوان

آوارگی بچه ها بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 67 پست
بچه پیش جفتمون هست یه جورایی اما بیشتر مخارجش با منه من میبینم برا بچه همش لباسهای سال قبل میخواد بپ ...

کلا اخساس مسولیت حالیش نیست متاسفانه شوهر سابقتون

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
نه بخدا اتفاقا هیچ عذابی نکشیدم

خوب شما کلا دوستش نداشتی یا به هر دلیلی صورت مسئله رو پاک کردی انگار داری راجع به بچه همسایه تایپ میکنی

اما این خانم راجع به بچش دغدغه خاطر داره وبهش وابستست

کلا دیدتون فرق میکنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر اين موضوع خودتو سرزنش نكن.بچه شما اواره نيست ، خودتون انتخاب كردين جاي مهد بمونه خونه ديگران ...

الان با زن دومش هم به مشکل خورده انگاری این بشر درست بشو نیست

آبجیم میگفت خب بذار اگه طلاق گرفتن برگردین به هم به خاطر بچه میبینی که بچت چقدر اذیته

اما میترسم چون انگاری خیلی آدم بدی شده آدمی که دیگه از هیچی ترس و شرم نداره

خیانت طلاق ازدواج مجدد دست به زن ....

شما شاغلی؟

این مردا لیاقت ندارن حتی تو صورتشون تف کنی

اما عزیزم بشین فکراتو بکن اگه بخاطر بچت میدونی خودت بهش پیشنهاد بده برگرد

چون شما باهرکی ازدواج کنی بازم بچت آواره میمونه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

دیشب با بابای بچه صحبت کردم مجابش کردم بذارش مهد قبول کردکلا آدم بی غیرت و بی مسئولیتی شده انگار دیگ ...

ببین اگر وقتایی ک میره پیش ملدربزرگش حالش خوبه اذیت نیس خب نگران نباش توحالت عادی خیییلی از بچه ها همینجورین.

parasoo1989@
خوب شما کلا دوستش نداشتی یا به هر دلیلی صورت مسئله رو پاک کردی انگار داری راجع به بچه همسایه تایپ می ...

میدونی وقتی میخواد ازم جدا شده بره پیش باباش اینا گریه میکنه میگه تو رو خدا سرکار نرو من نمیخوام برم پیش بابام چهار سالشه 😭

خوب شما کلا دوستش نداشتی یا به هر دلیلی صورت مسئله رو پاک کردی انگار داری راجع به بچه همسایه تایپ می ...

بچه همسایه چیه عزیزم دختر خودم را میگم،

مگه بخاطر بچه باید از آرامش خودم بگذرم؟؟

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

ببین اگر وقتایی ک میره پیش ملدربزرگش حالش خوبه اذیت نیس خب نگران نباش توحالت عادی خیییلی از بچه ها ه ...

زمانی میخوام ببرمش اضطراب داره گریه میکنه التماس میکنه من میخوام پیش تو باشم نمیخام برم پیش بابام تو رو خدا نرو سرکار

ولی جلو در خونه میرسیم راحت میره بغل باباش با خنده

بچه همسایه چیه عزیزم دختر خودم را میگم،مگه بخاطر بچه باید از آرامش خودم بگذرم؟؟

نه شما راحت باش میگم روش زندگی شما دیدت به مادری وبچه بزرگ کردن و مسئولیت با استارتر خیلیییی فرق داره راهکار مشابه براتون یکسان عمل نمیکنه

مال منم همینه میره پیش پدرش میاد پیش خودم البته بیشتر پیش خودمه اما بعضی روزا باباش میاد دنبالش آخر هفته هام بیشتر پیش باباشه چرا آواره اینطوری که بهتره هم مهر پدرو میبینه هم مادر یکی رو نداشته باشه کلا که سخت تره. هر دوتون بهش محبت کنیدو در وظایفتون کمتر نذارید اتفاقا زندگیشون خیلی بهتر از بچه های دیگس که تو خانوادشون جنگ و دعواست

زمانی میخوام ببرمش اضطراب داره گریه میکنه التماس میکنه من میخوام پیش تو باشم نمیخام برم پیش بابام تو ...

خب این طبیعیه بچه ها تواین ین همینن. بلاچه 😄میگم دیگه اگر مادربزرگش ازش خوب مراقبت میکنه چیزای بد یادش نمیده مشکلی نداره که . کمکه دیگه. باهاشون حرف بزن بیشتر همکاری کنن

parasoo1989@
میدونی وقتی میخواد ازم جدا شده بره پیش باباش اینا گریه میکنه میگه تو رو خدا سرکار نرو من نمیخوام برم ...

بچت گناه داره کاملا میفهمم چه حسی داری حق هم داری ولی تا جایی که میشه پیش خودت نگهش دار بچه به مادر بیشتر از پدر نیاز داره این به لحاظ روانشناسی کودک بصورت بالینی اثبات شده به فکر ایندش باش و ادمایی که بهش وصل میشن

اگر مادرشوهر و پدرشوهرت یکم اگاهانه تر تربیت کرده بودن الان اوضاع لین نبود