2777
2789
عنوان

آوارگی بچه ها بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 65 پست
شما الان سر زندگيت هم بودي سركار ميرقتي باز همين بود ديگه..مشكلتون اينكه همون بچه رو مهد نميزاريدوگر ...

دیشب با بابای بچه صحبت کردم مجابش کردم بذارش مهد قبول کرد

کلا آدم بی غیرت و بی مسئولیتی شده انگار دیگه هیچی براش مهم نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خدایی نکرده برگشتی حتما حضانت و خق طلاق بگیر و یه چیزی هم به نامت کنه.همینجوزی به خاطر بچه برنگر ...

اون آدم ب شدت پررو هست تازه چند بار بم گفت برگرد مهریتم ببخش در این حد خودشو مقصر نمیدونه

چرا شکایت نمیگنی که از عهده مخارج بچه ات به تنهایی برنمیای؟

بگی باید پدرش تو مخارج بچه کمک کنه تو چه گناهی کردی هم خودت رو نگه داری هم بچه رو.اونوقت پدرشم دست تو جیب راحت بگرده واسه خودش

هر وقتم بگه برگرد مطمن باش بازم عاشق میشه تو رو خوار میکنه ادمی که زن و بچش رو براحتی بخاطر یه هوس بنام عشق رها میکنه اصلا نمیتونه قابل اعتماد باشه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
تو زایشگاه دادم تحویل باباش و دیگه ندیدمش تا دوهفته پیش که دیدمش الان ده سالشه و خیلی هم سرحال و خوش ...

خدا به دلت آرامش بده

مطمئنا خیلی عذاب کشیده بودی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

البته قبلش با یه وکیل صخبت کن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچت چند سالشه دختره با پسر؟

عزیزم محکم و قوی باش

مبادا به سرت بزنه و برگردی

شوهر آشغال منم بهم خیانت کرد اونم با یه زن متاهل که در حد مقایسه بامن نبود

الان فقط و فقط بخاطر حرف مردم موندم تو این زندگیه کوفتی

وگرنه نه عشقی نه اعتمادی نه علاقه ای هیییچی. فقط نفرت

اگه برگردی دوباره همه چی دونه به دونه میاد تو ذهنت

که با تو چیکار کرد با اون زنیکه چیکار کرد وفلان

مراقب خودت و بچت باش

تو این لاشی ها هیچی نیست اصلا بهشون نمیشه تکیه کرد

هر لحظه امکانش هست پشت آدمو خالی کنن

پیش اونم هست تنها شخصی اذیت میشه بچه هست تا اون عوضی

بچه اذیت نمیشه نگران نباش ولی اون عوضی جونش در میاد جوری که التماست میکنه بیای ببریش

حالا که اون عفریته رفته خونه باباش و اذیته تو هم بیشتر بهش فشار بیار

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه رو تواین تایمی که اونجا دعواست هرجور شده پیش خودت نگهدار و نفرست اونجا

هم دق دلیشونو سرش خالی میکنن هم درست مراقبش نیستن

به هرحال تودعوا حلوا خیرات نمیکنن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دیشب با بابای بچه صحبت کردم مجابش کردم بذارش مهد قبول کردکلا آدم بی غیرت و بی مسئولیتی شده انگار دیگ ...

به خاطر اين موضوع خودتو سرزنش نكن.

بچه شما اواره نيست ، خودتون انتخاب كردين جاي مهد بمونه خونه ديگران..وگرنه تو شاغلي الان سر زندگي هم بودي همني بود شرايط.

مهد براي بچه عاليه

همه چيش نظم ميگيره

تقويت ميشه حواسش..

شوهرتم روزاي خوبشه

صبر كن ي جوري بشه ك حسرت بشه ب اش زندگي

💕

چرا شکایت نمیگنی که از عهده مخارج بچه ات به تنهایی برنمیای؟بگی باید پدرش تو مخارج بچه کمک کنه تو چه ...

بچه پیش جفتمون هست یه جورایی اما بیشتر مخارجش با منه

من میبینم برا بچه همش لباسهای سال قبل میخواد بپوشه یا به دست میخره دلم میسوزه میرم خودم همه چی میگیرم ❤️🩹💔اونم دیگه از خدا خواسته

خدابزرگه و زمینم گرده

الانم فک نکن ب آینده ات و پیشرفتت فک کن ک ی روزی حسرت ت دلش بمونه😐

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :