2777
2789
عنوان

حالم از موسیقی …

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 97 پست
چی بگم اخه دست رو دلم نزار... نزار بشه هدفت، وقتت رو زیاد نزار

من دیگه چهل سالمه مسیر زندگیمو پیدا کردم

شمام این افکارروبریر دور تبدیل به یه ادم بی هدف و افسرده میشی که همیشه توهم توطئه داره

بالاخره دختر کسی یا مادر کسی یا همسر کسی هستی

یکم انرژی داشته باش برای بقبه که اطرافت هستن این همه تلخی افسردگی میاره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ما که تا حالا گوش نکردیم به مجازات وحشتناکش در روز جزاء نمی ارزه

واقعا کاهی می گم خدا دلیل داشته حد ومرز گذاشته براش

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا اینو از کجا دراوردین،طبق تحقیقات موسیقی حتی روی رشد گیاهان و حیوانات تاثیر مثبت داره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اول صبحی حوصله ادمایی مثل شمارو ندارم حداقل اینه وقتی ادم بیرونه ایرپاد میزاره صدای بوق و.. رو نمیشن ...

ببین من تو دلش بزرگ شدم... یه روز همینقدر دفاع می کردم ازش

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
یا خدا اینو از کجا دراوردین،طبق تحقیقات موسیقی حتی روی رشد گیاهان و حیوانات تاثیر مثبت داره

شاید گیاهان وحیوانات چون قوه درک و فهم ندارن...

این رو درک فهم و تعقل ادم اور می زاره

دقیقا چه تاثیری دیدی

دور و اطراف من پر موزیسین حرفه ایه خواننده آهنگساز نوازنده

والا چیزی ندیدم

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

گوش نده خودتم نزنمن بیست ساله عاشق کمانچه هستم اگه این کمانچه رونداشتم ..........

همسر منم کمانچه میزنه خودمم سنتور وقتی حالم بده یا ناراحتم اولین چیزی که تو ذهنم میاد سازمه مثه یه دوسته برام خیلی آرومم میکنه🥰

ایشون حال دلش خوب نیست احتمالا اطرافیانشون یا همسرشون مقصرن والی روحی هست که با شنیدن سونات پرواز نکنه ؟

شاید گیاهان وحیوانات چون قوه درک و فهم ندارن... این رو درک فهم و تعقل ادم اور می زاره

متاسفانه حرفتون رو قبول ندارم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
همسر منم کمانچه میزنه خودمم سنتور وقتی حالم بده یا ناراحتم اولین چیزی که تو ذهنم میاد سازمه مثه یه د ...

اخ از ترکیب کمانچه و سنتور 🥰🥰🥰🥰

[QUOTE=403530520]واقعا کاهی می گم خدا دلیل داشته حد ومرز گذاشته براش[/QUOTموسیقی از گذشته بوده مثلا طرف خودش حال خوبی نداره موسیقی رپ و غمگین گوش میده مدام افسرده هست و این ناراحتی روحی باعث از یاد رفتن خداوند میشه

موسیقی های شاد هم انسانو ناخداگاه تحریک میکنه

و کلا موسیقی اثر خیلی بدی داره اینو زمانی میتونین متوجه بشید که موسیقی رو ترک کنید زندگیتون دچار تغییرات بسیار شیرینی میشه

خب این تغییر نگرش توعه نباید درست تلقیش کنی تو و باورت از نظر ادمهایی ک با موسیقی و ساز نفس میکشن کاملا اشتباهه

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

دقیقا چه تاثیری دیدی دور و اطراف من پر موزیسین حرفه ایه خواننده آهنگساز نوازنده والا چیزی ندیدم

تو زندگی شون هستی!!!! خداروشکر که اونها نیستن.. خداکنه رو همه اینجپری نبتشه... من که هر چی دیدم و امس کردم واقعا مشکل داشتن... حتی چندتا از بزرگای تاثیر گزارم دیدم قبل از مرگشون...