2777
2789
عنوان

حالم از موسیقی …

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 97 پست

نمیدونم چرا تو کشور ما اسم هرچیو میاری میگن از خدا دورت میکنه،هرچی که فکرش رو میکنی و نمیکنی باعث دورشدن از خدا میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون حال دلش خوب نیست احتمالا اطرافیانشون یا همسرشون مقصرن والی روحی هست که با شنیدن سونات پرواز ...

حال دل بچه های اونها هم خوب نیست... همشون..

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
نمیدونم چرا تو کشور ما اسم هرچیو میاری میگن از خدا دورت میکنه،هرچی که فکرش رو میکنی و نمیکنی باعث دو ...

من حرفی از دوری از خدا زدم

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
آره خیلی قشنگ میشه

واقعا قشنگه،،، حذابه... اصلا سنتور خالی خودش جذابه

چی بگم اخه دست رو دلم نزار... نزار بشه هدفت، وقتت رو زیاد نزار

چی میزنی .منم یه ویالون خریدم چون ناخن هامو برا کار بافت نیاز داشتم نتونستم بزنم و پیگیریش کنم

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

کاش پدر مادرها اگاه شن، بچه هاشونو نزارن کلاس موسیقی واسه شیک بودن

چه تاپیک عجیبیه🙄🙄🙄

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ببین هر چیزی زیاده رویش بده به نظرم خودت زیاده روی کردی

خودم که نه خداروشکر یجایی به موقع....

ولی اره زیاده روی خیلی بده

من عاشق موسیقی هستم ساز میزنم خیلی هم دوست دارم ... موسیقی یکی از زیباتربن هدیه های خداونده ...

شاید شما مشکلت چیزه دیگه ای باشه ... گاهی ادم حال روانیش خوب نیست هرچیزی ممکنه فشار باشه برای حال بدش ... مثلا شما وقتی حال روانیت بد باشه حتی فرزندت که بزگترین هدیه خداوند هست هم میشه عذاب روحت ...

بنظرم ریشه حال بدتو پیدا کن و مداوا کن ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲