2777
2789
عنوان

حالم از موسیقی …

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 97 پست
صبح تا شب هدفون تو گوشِت بود؟؟؟خب تو هر چیزی افراط کنی ضرر میکنی دیگه

اره واقعا اعتیاد بود اصلا دست خودم نبود

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

صبح تا شب هدفون تو گوشِت بود؟؟؟خب تو هر چیزی افراط کنی ضرر میکنی دیگه

یه کتاب قدیمی یکی از آشنا ها بیست سال پیش داد بهم مال شصت هفتاد سال پیش. عوارض موسیقی روی مغز .. نویسندش هم خارجی بود ، از این کاغذ کاهی ها... خوشم نیومد فکر کردم هدفی داره نخوندمش کامل... حتی گم و گورش کردم...

سالها بعد فعمیدم اشتباه کردم.

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موسیقی حرامه،در واقع دارین خودتونو با این افکار گول میزنید من نمیتونم نظرمو به زور تحمیل کسی کنم وق ...

سرب داغ😂

من موهام هم بیرون پس از موهام هم اویزونم میکنن😂

واقعا تو سال 2025 چطور میتونی چنین چیزایی بگین

بعد ببخشید خدا چنین حکم سختی به این موارد میده برای اختلاس گرا و دزدا هم مجازات خاصی داره یا اونم مثل امثال شما فقط براش تار مو و موسیقی مهمه؟

یه کتاب قدیمی یکی از آشنا ها بیست سال پیش داد بهم مال شصت هفتاد سال پیش. عوارض موسیقی روی مغز .. ن ...

خداروشکر به اشتباهت پی بردی وگرنه ، وضع ت حاد میشد

از من میشنوی دیگه حتی اسمش هم نیار ، حیلی بده اه اه

خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚

چی حس کردی مثلا؟؟؟؟

اولا که انزوا و تنهایی

دوما یجور تفکر خاص تحلیل های خاص

حالا بقیه اش دیگه هیچی

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
خداروشکر به اشتباهت پی بردی وگرنه ، وضع ت حاد میشداز من میشنوی دیگه حتی اسمش هم نیار ، حیلی بده اه ا ...

باشه... مسخره کن... به به