2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری چن ساله متاهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 78 پست
نباید بله اجباری میدادی این یه حقیقتهبپذیر که اشتباه کردی و باهاش کنار بیا و با عواقبش روبه رو شورفت ...

اره مقصر خودمم کاش میذاشتم زیر همون کتکا و فشارهایی ک روم بود میمردم بخدا ک راضی م الان بمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون دهنت من موتور خیلی دوس دارم راضیش کردم موتور بهم یاد بده امشب دوستم خونمون بود ما رو برده یه خ ...

بگو خب روز ببرم یادم بده

هووووف خواهر یاد خاطره یک خودم افتادم که شوهرم جلو زن دوستش خیلی دعوای بدی باهام کرد

طوری که معده درررررد شدییییید گرفتم

معده م عصبی شده بود

وای خدایا اصلا یادم نمیره

چقدر شور زدم

موهام سفید شده تو این سه چهار سال

تیرویید

مشکل اعصاب

وسواس فکری نشخوار فکری اضطراب...وقتی عصبی میشم سر انگشتم بیحس میشه

همه اینا رو به لطف شوهرم گرفتم

کاربر سال ۹۶

چقد میبینم که شبیه بهم هستیم

باز حالا خوبه شوهرت میدونی ته دلش یکمی دوستت داره پس من چی بگم هردو از هم متنفریم بخاطر بچه کنارهمیم

لعنت و هزاران لعنت بخودش و مادر کثیفش ک این آشغالارو پس میندازن گردن دخترای بدبخت مردم

نه حمایتگری هیچی خداروشکر برا من آبروم براش مهم نیست میگه خودت برو درخواست طلاق بده بیا خانوادمم شرایط ندارن اونم بدتر از این لاشی که نه اعصاب دارن نه روان

فقط سپردم بخدا ایشالا خدا مرگش بده

خدا به دات آرامش بده گلم از بیرون ک نگاه میکنن میگن خوشبحالش خونه داره شوهرش دوسش داره ولی خب

منم همینم. البته من میخوام برم سرکار. با دوستام میرم بیرون. محل سگ نمیدم بهش. دیروز بهش گفتم کاش بمیری را خودتو نمیکشی میگفت تو خودت بکش چرا من. گفتم تو کلا مزخرفی آخه. اونم محل نداد دیگه چیزی نگفت

برای تو عادی هست تو از روز اول نخواسته پس جای برای محبت نمیمونه. مشکل تو به قبل ازدواج برمیگرده که از خودت ناراضی بوده و از خودت متنفر بودی چون تلاشی برای زندگیت نکردی

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بنظرم اصلا ناراحت نباش بابت اشتباهیی که کردی

چون من خودم تو شرایطی بودم که الان باید برم و تراپی و یجورایی تقصیر خودم بود پس درکت میکنم

بنظر بنده ازش طلاق بگیر اگر حرمتتو نگه نمیداره چون انسان با عزت آفریده شده و نباید یه بنده حقیر این حرمت از بنده خدا بگیره

اگر میتونی ازش طلاق بگیر ۱۰۰ روز تحمل کن عده رو و بعدش بچرو بردار برو...

بگو خب روز ببرم یادم بدههووووف خواهر یاد خاطره یک خودم افتادم که شوهرم جلو زن دوستش خیلی دعوای بدی ب ...

عزیزم لطفاً بی حس شدن سر انگشتت موقع عصبانیت رو با یه پزشک درمیون بذار به نظرم آنرمال اومد

مراقب خودت باش گل 🌹

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

عزیزم لطفاً بی حس شدن سر انگشتت موقع عصبانیت رو با یه پزشک درمیون بذار به نظرم آنرمال اومدمراقب خودت ...

بخدا بسکه فشار عصبی رومه

قراره این هفته برم دکتر برام دارو اعصاب بنویسه

والا میترسم بیماری خود ایمنی بگیرم سر یه آدم عتیقه

ممنونم عزیزم ❤️

کاربر سال ۹۶
بخدا بسکه فشار عصبی رومهقراره این هفته برم دکتر برام دارو اعصاب بنویسهوالا میترسم بیماری خود ایمنی ب ...

می فهمم عزیزم... انشاءالله که هیچی نیست منم محض اطمینان گفتم 🥰

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

منم همینم. البته من میخوام برم سرکار. با دوستام میرم بیرون. محل سگ نمیدم بهش. دیروز بهش گفتم کاش بمی ...

خوبه ک میتونی بری بیای من باید همش بگم کجام چیکار میکنم هیچ برنامه ی چت ندارم بجز اینجا و شاد شاد هم بخاطر درس بچه ها