2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری چن ساله متاهلم

999 بازدید | 78 پست

نمیگم مقصر ۱۰۰ درصده ولی از روز اول بی احساس بود فامیلیم قبل عقد و صیغه ی محرمیت هیچ وقت یادم نمیره من تو اتاق خواب بودم اومده بودن خونمون بجون بچه هام اگ بخوام دروغ بگم الانم با گریه دارم مینویسم اومده بود با لگد منو بیدار میکرد پاشو داییت اومده عید دیدنی اولش شوکه شدم فک نمیکردم اون باشه از روز اول ازش نفرت داشتم قیافه واسم مهم بود نمیگم خودم آش دهن سوزیم ولی معیارام فرق میکرد دستش میخورد ب دستم بدم میومد ۵ سال جنگیدم ۵ سال گفتم نمیخوامش

میگن خب بچه دار نمیشدی حیوونا مگه از رو عشق و علاقه باردار میشن ؟؟من حتی از حیوونم کمترم

همش یا قهره یا اخم و تخم خسته م خیلی خسته سر هیچ موضوعی تفاهم نداریم شرایط جدایی هم ندارم اصلا نمیدونم چیکار کنم بخدا نه خانواده ی حمایتگر نه چرا یه زن متاهل باید خودارض*ایی کنه ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شرایط مالی داری جدا شو واقعا ماها حیوون نیستیم با هر شرایطی کنار بیاییماتفاقا تاپیک آخر منم در ر ...

شرایط مالی ندارم خانواده ی حمایتگر ندارم میدونم بعد طلاق هم کلی اذیتم میکنن هم خودش هم خانواده ش به شدت کینه ای هس

عزیزم تو به هر قیمتی نباید بله میگفتی وقتی کسیو دوست نداری، حالا کار تو از دوست داشتن هم اون طرف تره متنفر هم بودی ازش......خود اون حالا که احساسی بهت نداشته چطور اومده تو رو گرفته؟ مگه هر دوتون مجبور بودید؟ خانواده ات هم میدونستن از روز اول کتک ات میزنه به فکر بچه شون نبودن؟