2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری چن ساله متاهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 78 پست
با تو تنها بده؟ یا با بچه ها هم مثل تو هست؟ تو چی؟ با بچهها چطوری؟اگه بچه هاتو دوست داری یه کم تحمل ...

با بچه ها مشکل نداره با منم اونجوری مثل بقیه ی مردا نیس ک کتک بزنه فحش بده ولی بی احساس ترین مرد روزگاره تفاهم نداریم

منم همیشه این حسو دارمو میگم کاش مثلا به فلانی جواب مثبت داده بودمهمش تو گذشته سیر میکنم

مقصر همسران بی درک هستن و شعور بالای ما که عمرمون ب سی رسید از بیست تا سی سالگی چیزی از محبت نفهمیدم یه پسر که تو خانواده داغون با تفکر داغون رشد کرده ده ساله دارم رو مغزش کار میکنم تا یکمی عادی بشه دیگه خسته شدم از این همه قوی بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کردهتو که دوسش نداری از چی میترسی. تو روش وایساک ون لقش بهش برخورد مرتیکه گهشاغل شی دو روز دیگه ...

میدونی بدبختی ما چیه خانوادمون به شدت فقر فرهنگی دارن اون روز پیش مامانم میگم چیه هی میگن شوهر شوهر میگه ببین فلانی طلاق گرفته تو خوبه شوهرت دوست داره انگار فقط اون دوسم داشته باشه کافیه آدم از کجا بگه از چی بگه

هر بدبختی میکشم مقصر مامانمه کتک ک نمیزد به حالت لگد داشت بیدار میکرد ک پاشو مثلا داییت اومده خونتون ...

لگد زدن هم کتکه دیگه....اوووف از این مادرا نگو....نمیدونم چرا مادرای قدیم انقد بی درک و بی محبت بودن و فقط فکر خودشون بودن و بس.....

میدونی بدبختی ما چیه خانوادمون به شدت فقر فرهنگی دارن اون روز پیش مامانم میگم چیه هی میگن شوهر شوهر ...

تو مستقل شو

یکم سفت وایسا. محلش نده. خودت و بچههات سرتونو گرم کنین. شاد باشین لااقل کمتر آسیب ببینی

مقصر همسران بی درک هستن و شعور بالای ما که عمرمون ب سی رسید از بیست تا سی سالگی چیزی از محبت نفهمیدم ...

بیا بغلم🥺🥺🥺

چقدر بخدا تلاش کنیم که به چیزایی که برای بقیه زنا عادی و خییییییلی پیش پا افتاده هست برسیم

بخدا اطرافم هست زنی که اصلا احترام خانواده شوهرشو نداره ولی شوهره عین پروانه دور زنش میچرخه و مثل قند روش آب میشه

کلا زنش رو سرش جا داره

اونوقت شوهرای ما...😊

کاربر سال ۹۶
تو مستقل شویکم سفت وایسا. محلش نده. خودت و بچههات سرتونو گرم کنین. شاد باشین لااقل کمتر آسیب ببینی

دقیقا بخدا همینم سعی میکنم اصلا نادیده بگیرمش ولی خب این زندگی نبود ک من فکرشو میکردم راجع به مستقلی هم وقتی اجازه نده سرکار برم خونه هم کار نیس باشه هم اجازه نمیده میدونه انگار قرار نیس باهاش بمونم من دارم از تو داغون میشم میدونی چن بار خواستم خودمو بکشم

بیا بغلم🥺🥺🥺چقدر بخدا تلاش کنیم که به چیزایی که برای بقیه زنا عادی و خییییییلی پیش پا افتاده هست ب ...

قربون دهنت من موتور خیلی دوس دارم راضیش کردم موتور بهم یاد بده امشب دوستم خونمون بود ما رو برده یه خیابون خلوت سمت امامزاده ک با دوستم سوارشیم یکم رفتیم اونورتر اومده پیش دوستم با لحن بد ک چرا رفتین اونور خب کسی نبود ۱۱ و نیم شب الان سر این قضیه یه هفته قهر میخواد بکنه

چرا بکشی. بابا جنگ راه بنداز تو روش وایسا. ده بدتر ازین میشه زندگیت؟؟؟ عمرا

بخدا خیلی چیزا رو اینجا میگی هیچکی باور نمیکنه خانواده ی زن ستیز داشته باشی نیاز به دشمن نداری

من حتی بجون بچه هام هم برای صیغه محرمیت هم عقد بله ی اجباری دادم

نباید بله اجباری میدادی این یه حقیقته

بپذیر که اشتباه کردی و باهاش کنار بیا و با عواقبش روبه رو شو

رفتن تو نقش قربانی کمکی بهت نمیکنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
با بچه ها مشکل نداره با منم اونجوری مثل بقیه ی مردا نیس ک کتک بزنه فحش بده ولی بی احساس ترین مرد روز ...

حالا اشکال ندارد خدا رو شکر کن اخلاقای بد دیگه مثل خیانت و دست بزن و بی احترامی و اینا رو نداره وگرنه دعا میکردی فقط بی احساس میبود.....بهش محبت کن خیلی اثر داره ،تو پیشقدم شو، مطمئن باش عاطفی میاد سمتت کم کم.....مردا رو نبین مردن و غرور دارن ،ولی خیلی بچه ان تشنه محبت یه زن ان.....تو یه کم کارهای رمانتیک کن براش اگه عوض نشد ،حتما تو هم چون به زور قبولش کردی نمیتونی حسی بهش داشته باشی اونم اینو میفهمه غرورش میشکنه، دیگه بابای بچه هات هست باید فراموش کنی انتخاب خودت نبوده.....خیلیا اینجورن ولی بعدا به شوهرشون عادت میکنن و دوسش دارن

لگد زدن هم کتکه دیگه....اوووف از این مادرا نگو....نمیدونم چرا مادرای قدیم انقد بی درک و بی محبت بودن ...

من جالبه دو تا خواهرام نامزد بودن منم از سرشون وا کردن اونم سوم راهنمایی بودم خب بابا همونا رو از خونه راهی میکردین خونه ی شوهر بعد من،،، حیف نمیشه اینجا آدم ریز و درشت زندگیشو بگه هییییی