2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری چن ساله متاهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 78 پست
شرایط مالی ندارم خانواده ی حمایتگر ندارم میدونم بعد طلاق هم کلی اذیتم میکنن هم خودش هم خانواده ش به ...

خودت قوی باش مهریه بگیر و مستقل شو کار کن

تو این دنیا نه خانواده به درد میخوره نه هیچکس

شرایط مالی ندارم خانواده ی حمایتگر ندارم میدونم بعد طلاق هم کلی اذیتم میکنن هم خودش هم خانواده ش به ...

ببین به ازدواج سنتی ومدرن نیست شانس باید داشته باشی من شبانه روز دنبالم بود با صدای نفس من میخوابید الان ....

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلاش کردی برای تغییر دادنش؟میدونی مردا میفهمن حسی نداری؟

بعد عروسی همش من منت میکشیدم به شدت کینه ای هس و قهر میگن خیلی شوهرت خوبه خوشی زده زیر دلت چه خوبی اینکه حقوقشو میده ب من تا براش جمع کنم خوبه؟؟اینکه خونه رو طلاهامو فروختم خریدیم چقد مامانم اینا کمک کردن با دو تا بچه نخوردیم نپوشیدیم قسط دادیم که خونه رو قرار بود بزنه ب اسم من نزد من فقط چن بار به حالت گله گفتم قرار بود ب اسم من بزنی میگه چه فرقی میکنه خب میخوام صدسال سیاه حقوقشو نده دست من

عزیزم تو به هر قیمتی نباید بله میگفتی وقتی کسیو دوست نداری، حالا کار تو از دوست داشتن هم اون طرف تره ...

هر بدبختی میکشم مقصر مامانمه کتک ک نمیزد به حالت لگد داشت بیدار میکرد ک پاشو مثلا داییت اومده خونتون اون دوسم داره مثلا

با تو تنها بده؟ یا با بچه ها هم مثل تو هست؟ تو چی؟ با بچهها چطوری؟اگه بچه هاتو دوست داری یه کم تحمل کن بچسب به اونا، بزرگ که شدن حمایتت میکنن.....اگه بری قهر چیکار میکنه؟ یه مدت این کارو کن مردا هر چقدر هم زنشونو نخان وقتی تنها میمونن تحت فشارن قدرتو میفهمه ممکنه دیگه ناراحتت نکنه

دختر خوب طلاق عاطفی بگیر وقتی راهی نداری. اگه میتونی راضیش کن یه خونه مستقل اجاره کنهشاغلی؟ یا نشستی ...

طلاق عاطفی ام هیچ حسی بهش ندارم مثل امشب ک رفتم سمتش گفت سرم درد میکنه بخاطر خودش بخدا وگرنه ...