2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من ۴ماه پیش سقط داشتم .ماه پیش ک پریود شدم کلا ۳روز بود خونریزی خوبم...این ماه ۵روز خونریزی زیاد ...

عزیزم برو یه سونو بده ببین رحمت پاک شده یانع.اگه نشده بود صبرکن تا رحمت اماده بشه.انشالله این ماه بارداربشی وبارداری سالمی رو بگذرونی عزیزم

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
اره من برا هراقدامی بخوام بکنم دنبال کلی مطلب میگردم بعداون کاروانجام میدم یانمیدم.دقیقا اخرین روز پ ...

ممنون از راهنماييتون 🌹🌹

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
عزیزم برو یه سونو بده ببین رحمت پاک شده یانع.اگه نشده بود صبرکن تا رحمت اماده بشه.انشالله این ماه با ...

گلم هزار بار سونو دادم مشکلی جز تنبلی تخمدان نداشتم

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
بازم لو ميرم مگه اينكه بعدا بگم بچم چن هفته زودتر به دنيا اومده😂😂

بگو هفت ماهه دنیا اومده😂تازه دوماه بعد عروسی هم بگو باردارشدی

گلم پرش داشته باشه یعنی چی؟؟چجور بفهمم؟؟عرق کاسنی رو چجوری بخوره برای چی خوبه؟؟

یعنی شوهرت ارضاعشوبیرون بریزه توببین چقد پرش داره اگر مثل غقل قل میادبیرون این توروباردارنمیکنه مطلب بالاموبخون اینکاروکنید تا پرش داشته باشه

گلم هزار بار سونو دادم مشکلی جز تنبلی تخمدان نداشتم

اينجا يه خانومي هست با دارو گياهي حامله ميكنه

چندين نفر پيشش جواب گرفتن

از كيست بگيرررر تا تنبلي تخمدان ووووضعيف بودن آقا همه رو درمان ميكنه

یعنی شوهرت ارضاعشوبیرون بریزه توببین چقد پرش داره اگر مثل غقل قل میادبیرون این توروباردارنمیکنه مطلب ...

چشم میسی😘

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

من دایی م کندو داره.اما باور کن هیچ زنبورداری عسلش طبیعی نیست فقط درصد شکر دادنشون فرق داره.

اگه واقعا دنبال عسل طبیعی هستین باید از کوه بیارین یا به کسی سفارش بدین براتون پیداکنه.

بگو هفت ماهه دنیا اومده😂تازه دوماه بعد عروسی هم بگو باردارشدی

حالا مشكل اينجاست بلد نيستم دروغ بگم 😄😄 حتي ي دروغ كوچولو همه ميفهمن 

من دایی م کندو داره.اما باور کن هیچ زنبورداری عسلش طبیعی نیست فقط درصد شکر دادنشون فرق داره. اگه وا ...

اره خو از كوه ميارن اينجا بقول خودمون عسلِ دار