2777
2789
ببین تو بعدپریودیت منتظرباش تا ترشحات ودردسینه کمروشومت شروع شه بعد ک شروشد یک شب درمیون رابطه داشته ...

عه مرررسسی عزیزم تا حالا اینجوری زیاد کار نکردم  

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
منم تنبلی تخمدان دارم..بنظرم یه شب در میون خیلی خوبه چون دقیق تخمک گذاریمون معلوم نیست چه وقتیه...ال ...

ببین باید یه شب درپیونم داشته باشین شوهرت باید قوی باشه ارضاعش پرش داشته باشه عرق کاسنی بخوره حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال دارم اگه جوابمو میدونین ممنون میشم جواب بدین واسه ما که تنبلی داریم و پریودها نامنظمه کلا ا ...

شما که تنبلی داری اگه بیشتراز سه ماه از اقدامت میگذره برو دکتر برات دارو بنویسه.

صبح ناشتا هرروز سه قاشق عسل وسیاهدانه بخور برای رشد فولی عالیه. سعی کن از ده یا ١١سیکل ببعد بری اقدام به شوهرتم موز وویتامین ث زیاد بده.

موز اسپرم تقویت میکنه ویتامین ث هم جهش وسرعتشون زیاد میکنه

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
اره همون پریودیه. پس دورهات ٣۰روزهس یعنی از روز شروع پریودی تا شروع پریود بعدی ٣۰روز میشه. الانم د ...

معلومه اطلاعاتتون بالاست منم يسوال بپرسم؟😊

اگه روز آخر پريود نزديكي داشته باشي امكان بارداري هست؟؟ زياده يا كم

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
من میخوام روز دقیق تخمک گذاریموبدونم اخه میخوام براپسرشدن بچه اقدام کنم.هنوز ترشح یا دردندارم من میگ ...

انشالله زود باردار بشی ونی نی سالم به دنیا بیاری.

اگه دنبال پسر هستی اقدامات هرماهت محدود میشه.

یعنی فقط سه یا چهاربار درماه میتونی اقدام کنی.

صبرکن تا پس فردا کیت کمی پررنگ تر بشه بعد برو اقدام.

ببین باید یه شب درپیونم داشته باشین شوهرت باید قوی باشه ارضاعش پرش داشته باشه عرق کاسنی بخوره حتما

گلم پرش داشته باشه یعنی چی؟؟چجور بفهمم؟؟عرق کاسنی رو چجوری بخوره برای چی خوبه؟؟

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
منم تنبلی تخمدان دارم..بنظرم یه شب در میون خیلی خوبه چون دقیق تخمک گذاریمون معلوم نیست چه وقتیه...ال ...

عسل طبيعي و استفاده كني برطرف ميشه

يكي از فاميلامون همينطور مشكلش رفع شد اصلا باورش نميشد 

معلومه اطلاعاتتون بالاست منم يسوال بپرسم؟😊 اگه روز آخر پريود نزديكي داشته باشي امكان بارداري هست؟؟ ...

😂😂

درطول دوره درهر روزش احتمال باروری هست اما درصدش پایینه.

ارهممکنه یه فولی داشته باشی عشقش بکشه روز اخر آزاد بشه😂

😂😂 درطول دوره درهر روزش احتمال باروری هست اما درصدش پایینه. ارهممکنه یه فولی داشته باشی عشقش بکش ...

همينم مونده تو عقد 😐😂😂

پس از الان برم دنبال قرصي چيزي برا سقط 😂😂

شما که تنبلی داری اگه بیشتراز سه ماه از اقدامت میگذره برو دکتر برات دارو بنویسه. صبح ناشتا هرروز سه ...

گلم من ۴ماه پیش سقط داشتم .ماه پیش ک پریود شدم کلا ۳روز بود خونریزی خوبم...این ماه ۵روز خونریزی زیاد داشتم با لخته های بزرگ..امروزم که روز ۷ اممه قطع شده ولی کامل نه.بنظرت مشکلی پیش اومده برام؟

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
عسل طبيعي و استفاده كني برطرف ميشه يكي از فاميلامون همينطور مشكلش رفع شد اصلا باورش نميشد 

عسل طبیعی از کجا بیارم...همشون شکر دارن😯😯

همينم مونده تو عقد 😐😂😂 پس از الان برم دنبال قرصي چيزي برا سقط 😂😂

خخخ زودتر دست بکارشو مراسم بگیرین😄😅😅

معلومه اطلاعاتتون بالاست منم يسوال بپرسم؟😊 اگه روز آخر پريود نزديكي داشته باشي امكان بارداري هست؟؟ ...

اره من برا هراقدامی بخوام بکنم دنبال کلی مطلب میگردم بعداون کاروانجام میدم یانمیدم.دقیقا اخرین روز پریودیت رابطه داشته باشی باردارنمیشی اگر خیلی خودتوشوهرت قوی باشین اون اسپرما بستگی داره تاچندروز زنده باشن توبدنت یه احتمال کوچیک هست ک باردارشی اگرخیلی قوی باشه بدنتون والا ن.ولی یه چیزی میگم سعی کن ازروزی ک پریودشدی تا روزی ک ترشحاتوندیدی رابطه نداشته باش تواین چندمدت پسته بادوم وموز هم خودت هم شوهرت زیادبخورین ولی رابطه نداشته باشین چون پرش اب زیاد میشه ۱۰۰در۱۰۰اینکاروکنی زودباردارمیشی.