2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندسیکل هستی و وسیکل هات چندروزه س

سیکل همون پریودیه؟من ۴این ماه پریود شدم الان ک ۱۰هستش پریودیمم ۳روز بود فقط.از تمام شدن پریودیم ۴روزمیگذره.پریودیمم منظمه ماه بعددوباره ۴ام میشم

سیکل همون پریودیه؟من ۴این ماه پریود شدم الان ک ۱۰هستش پریودیمم ۳روز بود فقط.از تمام شدن پریودیم ۴روز ...

اره همون پریودیه.

پس دورهات ٣۰روزهس یعنی از روز شروع پریودی تا شروع پریود بعدی ٣۰روز میشه.

الانم ده سیکل هستی پس داری به تخمک گذاری نزدیک میشی از امشب یکشب درمیان برو اقدام 

هرروز هم کیت بذار کم کم  پررنگ میشه وقتی به تخمک گذاریت برسه .بعدش دوباره کمرنگ میشه یعنی داری از تخمک کذاری دور میشی.

تاوقتی که کیت هاله داشت اقدام کن عزیزم.

انشالله که باردارمیشی

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
اره همون پریودیه. پس دورهات ٣۰روزهس یعنی از روز شروع پریودی تا شروع پریود بعدی ٣۰روز میشه. الانم د ...

یه سوال دارم اگه جوابمو میدونین ممنون میشم جواب بدین

واسه ما که تنبلی داریم و پریودها نامنظمه کلا اگه همیشه یک شب در میون اقدام داشته باشیم خوبه؟؟یا فقط موقع تخمک گذاری؟؟

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
اره همون پریودیه. پس دورهات ٣۰روزهس یعنی از روز شروع پریودی تا شروع پریود بعدی ٣۰روز میشه. الانم د ...

من میخوام روز دقیق تخمک گذاریموبدونم اخه میخوام براپسرشدن بچه اقدام کنم.هنوز ترشح یا دردندارم من میگم صبرکنم ترشحاتم بیاددردام شروع بشه بعد اقدام کنم نظرت چیه بنظرت الان خط کم رنگ نشون داده دوروزاگربگزره دوباره امتحان کم پرنگ ترنشون میده

یه سوال دارم اگه جوابمو میدونین ممنون میشم جواب بدین واسه ما که تنبلی داریم و پریودها نامنظمه کلا ا ...

منم تنبلی تخمدان دارم..بنظرم یه شب در میون خیلی خوبه چون دقیق تخمک گذاریمون معلوم نیست چه وقتیه...البته این نظر من بود گلم

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
یه سوال دارم اگه جوابمو میدونین ممنون میشم جواب بدین واسه ما که تنبلی داریم و پریودها نامنظمه کلا ا ...

ببین تو بعدپریودیت منتظرباش تا ترشحات ودردسینه کمروشومت شروع شه بعد ک شروشد یک شب درمیون رابطه داشته باش حتما ایناعلائم تخمک گذاریه اخه.زیر کمرتم بالش بزاریاب حالت سجده رابطه داشته باشین حتمامیگیره

منم تنبلی تخمدان دارم..بنظرم یه شب در میون خیلی خوبه چون دقیق تخمک گذاریمون معلوم نیست چه وقتیه...ال ...

منم خودم همینجوری فک میکنم مرررسی خانومی

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن