2777
2789
اينجا يه خانومي هست با دارو گياهي حامله ميكنه چندين نفر پيشش جواب گرفتن از كيست بگيرررر تا تنبلي ت ...

اسمش چیه؟؟من هرچی میکشم از سقطم میکشم😔😔

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش چیه؟؟من هرچی میکشم از سقطم میکشم😔😔

مث اين پزشكا معروف نيست ك مطب داشته باشه

ولي خودش ميره كوه دارو گياهياشو خودش درست ميكنه

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
شما که تنبلی داری اگه بیشتراز سه ماه از اقدامت میگذره برو دکتر برات دارو بنویسه. صبح ناشتا هرروز سه ...

یک سال متاسفانه دارو میخورم ولی شوهرم ماموریت بود هر چهل روز پونزده روز همو میدیدیم واسه همین احتمال بارداریم کم شد الان دو ماهه مرتب اقدام داریم خودمم ویتامین ای و دی و فولیک اسید میخورم شوهرمم تقویت میکنم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
اينجا يه خانومي هست با دارو گياهي حامله ميكنه چندين نفر پيشش جواب گرفتن از كيست بگيرررر تا تنبلي ت ...

کدوم خانوم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
اخی الهی پریودیت کی تمام میشه شوهرت چندم میاد؟

الان دیگه از ماموریت برگشته کلا همیشه پیش همیم

ولی یکسال اول ازدواج همیشه همینجوری بود منم که پریودام همه نامنظم بود یه بار می اومد میدیدیم پریود شدم اعصاب خودم خورد میشد باز گاهی روزای اخر رفتنش میدیدی پریود شدم داغووووون بودیک کلا