2821
2789

من همون وز ک وقت پربودیم بود نشدم بیبی چک زدم مثبت شد بدوبدو رفتن ازمایش دادم دیدم بالای ۳هفته بارداربودم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همون وز ک وقت پربودیم بود نشدم بیبی چک زدم مثبت شد بدوبدو رفتن ازمایش دادم دیدم بالای ۳هفته بارد ...

والا با یک روز تاخیر زدم منفی شد الان دیگه داره میشه ۴ روز موندم برم آزمایش یا بی بی دیگه قطعیه

والا با یک روز تاخیر زدم منفی شد الان دیگه داره میشه ۴ روز موندم برم آزمایش یا بی بی دیگه قطعیه

عجله نکن بزار کامل یه هفته بشه بعد برو ازمایش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خیلی فکرم و درگیر کرده

خب اگه اذبت میشی فردابرو ارمایش بده خودتو راحت کن

خب اگه اذبت میشی فردابرو ارمایش بده خودتو راحت کن

میدونی چیه میخوام ببینم اگر باردار نیستم یه فکری به حال پریودیم بکنم بخدا ۷ ماهه دارم دوفامد میخورم که تنظیم بشه واقعنم هر ماه سر موقع میشدم ولی این ماه نمیدونم چرا اینطوری شد

میدونی چیه میخوام ببینم اگر باردار نیستم یه فکری به حال پریودیم بکنم بخدا ۷ ماهه دارم دوفامد میخورم ...

انشائ الله ک خیره نگران نباش

2824
2823
2791
2779
2792