😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .
وقتی خودم شاعل نیستم تا شش سالکی خونه باخودم موند بعدش انادگی و مدرسه
من کلا با مهد مخالفم شاید اشتباهه فکرم ولی نطرم اینه
امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش