2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه روسری ممنوع. فک و فامیلت هم حق ندارن بگن چرا الهام روسری نمیزاره پیش شوهرش. چون وقتی شوهرش هست دیگه کسی حق اظهار نظر نداره. اظهار نظر کنن یعنی شوهرش نیست و بهش برمیخوره و بادمجون می کاره

عاشقتم ❤️E

عاشقتم میمیرم برات، قرص برنج هم بنداز دور. از فردا هم بدون روسری میری مطب ببینم کی جرات داره بهت چپ نگاه کنه. اطرافیانت هم بگو شوهرم اقای دکتر روحی میخواد اینجوری بیام مطب بدون روسری

عاشقتم ❤️E

عاشقتم میمیرم برات، قرص برنج هم بنداز دور. از فردا هم بدون روسری میری مطب ببینم کی جرات داره بهت چپ ...

داری کامن اشتباهی میداری یا داری شوخی میکنی درجواب عاااااااااشق تمر هندی ام اینا رونوشتی ؟؟؟؟؟

خب اینها همشو جدی گفتی ولی آخه درجواب عاااااااااشق تمر هندی ام اینا رونوشتی عجیبه

شنفتی چی گفتم. بدون روسری میری. پدرت هم دیگه از این به بعد به نوع پوشش شما نباید کاری داشته باشند. و از اینکه رعایت میکنن در مقابل دامادشان آقای دکتر روحی، بی نهایت سپاسگذاریم

عاشقتم ❤️E