2777
2789
عنوان

خیلی خستم داغونم کاش بمیرم کاش ازدواج نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 22 پست

چطوری توی نامزدی به این مرحله از بی حرمتی رسیدین؟

چند سالتونه

من با اینکه خودم رابطه م با مادرشوهرم خوب نیست و خیلی اذیتم کرده ولی راستش رو بخوای وقتی تو میگی منم صد برابر بی احترامی کردم این احتمال رو میدم که شمام دختر گستاخ و حرمت شکنی باشی

باید سیاست داشته باشی دختر خوب

پسری که یک عمر داشته زندگی میکرده با مادرش و مادرش هزارتا زحمت براش کشیده ، حتی اگر مادرش اشتباهم بگه ، شما اگر بی سیاست باشی و بی حرمتی کنی دلش برای مامانش میسوزه و احترام مامانش رو نمیذاره زیرپا

کاری که خودت هم برای خانواده ت میکنی

پس سعی کن در عین احترام منطقی حرف بزنی با شوهرت

چون وقتی شش ماه قهر کرده با مامانش یعنی میفهمیده حق با توعه ، لابد بی حرمتی زیاد کردی اونم دیگه حق رو نداده بهت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن

تحت هبچ شرایط نباید به پدر و مادراتون بی احترامی کنید

اگه اظهار نظر کردن اون موقع چیزی نگید بعد کاری که هر دو توافق دارید انجام بدید

حالا فکر نکن سر شما میره با مادزش ۶ ماه قهر می کنه درسته

والا دوران نامزدی منم نه تنها خودش دخالت می مزد حتی یم لشمر دختراش هم دخالت می کردن نکبتا

ببین بشین با نامزدت حرف بزن

بگو نه خانواده ی من نه خانواده ی تو

فقط خودمون دوتا،رفیق شیم رابطه مون رو ترمیم کنیم

بعداز ازدواج هم هیچی از زندگیمون به خانواده ها نگیم هفته ای ماهی دوساعت بریم بشینیم و برگردیم سر زندگیمون

ببین چی میگه بهت،ده ساااااال خانواده ها آتیش انداختن تو زندگی ما تا من این روش رو پیاده کردم و این زنجیره ی دخالت و دشمنی و مامانم من اینجوری کرد مامان تو اینجوری گفت رو قطع کردم

فرهنگ ما سنتی هست

باید این رو بپذیری که تو نمیتونی بی احترامی کنی

همسرت هم نمیتونه زنگ بزنه به خونوادت و بی احترامی کنه بهشون

از فروردین تا الان ، نامزدی ولی خیلی حرمت های بینتون رو شکستید.... پدر و مادرت چی میگن

حتی این کار که نامزدت تو این مدت ۶ ماه با مادرش قهر کنه ، هم درست نبود..... قبلا ازدواج دوست بودید ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین بشین با نامزدت حرف بزن بگو نه خانواده ی من نه خانواده ی تو فقط خودمون دوتا،رفیق شیم رابطه مون ر ...

مادرش همش میگه جدابشیدمادرمن همش میگه زندگیتوکن اون اشغال همش میخادجدامون کنه نمیدونم چرا