2777
2789

ازفروردین ماهه من نامزدم مادرشوهرم دخالت میکنه چندین باری من وهمسرم گفتیم دخالت نکن ولی بازم میکنه همسرم بخاطرمن چندین بار باهاش دعواش شدولی الان جوری همسرموکشیده طرف خودش ک همسرم شده بردش ومیگه اسم مادرمونمیاری همسرم بعضی اوقات ک عصبی میشه زنگ میزنه باپدرمادرم تندحرف میزنه منم باپدرمادرش۱۰۰برابربی احترامی میکنم دیگ خسته شدم نمیدونم چحوری پاشوبکشم بیرون اززندگیم میترسم تااخرعمرم پسرش طرفدارش باشه بااینکه بخاطرمن ۶ماه بامادرش قهربودولی نمیدونم چجوری طرف مادرش شده فکرکنم دعاش کرده😔😔😔😔زندگیم داره بهم میخوره جیگرم خونه

عزیزم روی زندگیی که هنوز شروع نشده حرمتهاش از بین رفته تجدید نظر کن.........فعلا نامزدی............ببین میتونی یعمر این رفتارها رو تحمل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره رفتین؟عزیزم باید مثله خودش سیاست داشته باشی یعنی اصلا حرف مادرشوهرو پیش شوهرت نزن اتفاقا بهش احترام بذار.اینجوری کم کم شوهرتم حق رومیده ب تو.سعی کن وقتی باهمید فقط فکرتون پیش هم باشه خاطره ی خوب ازت بمونه توذهنش

دخالتاش رو تعریف کن .اگه حق با تو باشه بهت میگم و بهتره عروسی نگیری البته صادقانه و بدون حب و بغض ت ...

علیه من پرش میکنه وپشتم حرف میزنه وتوهرکاریم نظرمیده وسرک میکشه