2777
2789
عنوان

پسره همش بهم دستور میده و امر و نهی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 53 پست
چرا حس میکنم آدم درستی نیست؟!بنظرم بیخیالش شو اگه میتونی...این آدم اگه حسیم داشته باشه فق میخواد سو ...

اره منم سر همین خیلی ناراحت شدم که خب برو با همونا

من هم سر من نذار که با منی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت پیام میده؟مغزم گره خورده

با چیزایی که تعریف کردی آره فک کنم پیام بده

الهی زیاد درگیر نکن خودتو هر چقدر بیشتر بهش فک کنی بیشتر سخت میشه واست که باید چیکار کنی زمان همچیو درست میکنه

با چیزایی که تعریف کردی آره فک کنم پیام بدهالهی زیاد درگیر نکن خودتو هر چقدر بیشتر بهش فک کنی بیشتر ...

ایشالا

ببین اخه بلاتکلیف گذاشته منو

اگر درست میگفت خداحافظ دیگه پیام نمیدم

میگفتم خب باشه و واقعنم درگیر نمیشدم

اما اینطورری موندم توی یه ابهام و انتظاری

تکلیفمم معلوم نیست

ایشالاببین اخه بلاتکلیف گذاشته منواگر درست میگفت خداحافظ دیگه پیام نمیدممیگفتم خب باشه و واقعنم درگی ...

ببین ممکنه خودش مستقیما حرفی نزنه ولی باید از رفتارش بفهمی خودت

اینکه ادم یکیو دوست داشته باشه رفتارای بدشو توجیه میکنه ولی من نمیگم ناامید باش ولی خب واقع بین باش

ببین اصلا وارد رابطه هم بشی باهاش میتونی با این اخلاقای بدش کنار بیای؟؟

اینطوری که تو تعریف کردی همش بحثو میکشه سمت مسائل منحرفانه

خب قاعدتا کسی که عاشق باشه از همون اول این مسائل مطرح نمیکنه

حداقل میزاره یکم بگذره بعد یواش یواش بیان میکنه فانتزیاشو

ببین ممکنه خودش مستقیما حرفی نزنه ولی باید از رفتارش بفهمی خودتاینکه ادم یکیو دوست داشته باشه رفتارا ...

اره درسته منم خیلیییی بهش پریدم و خیلی خیلی ناراحت شدم سر حرفایی که زد

خودشم البته معذرت خواهی کرد

و البته یکبارم فقط بحث رو برد به اون سمت

حواسم هست که چشم نپوشونم به ایراداش و اخلاقاش

فقط میخوام تکلیفم روشن شه و انقد مبهم نباشم

اره درسته منم خیلیییی بهش پریدم و خیلی خیلی ناراحت شدم سر حرفایی که زدخودشم البته معذرت خواهی کردو ا ...

آدما هیچوقت نباید کاری کنن که تهش شرمندگی اون کار بمونه..تو پریدی بهش چون اون خط قرمزتو رد کرده پس نمیشه گفت تو کار بدی کردی!

بلاتکلیفی خیلی بده میدونم ولی الانم بخوای حرکتی بزنی ممکنه فاز بر داره اگه شخصیتش یه طور دیگه بود می شد مثلا یه حرکتایی زد ولی این اینطوریه بهش بگی سلام قیافه میگیره واست

پس صبر کن فعلا یا میشه یا نمیشه غیر این دو حالت نیست

اگه دیدی تا آخر امسالم نشد بیخیالش شو و خودت ارتباط بینتونو قطع کن البته اگه صلاح دونستی

فقط با دقت رفتارشو با خودت تحلیل کن چون وارد رابطه بشیو بعدش نتونی بسازی نابود میشی

امیدوارم هر چی خیره واست اتفاق بیفته قشنگم💗

آدما هیچوقت نباید کاری کنن که تهش شرمندگی اون کار بمونه..تو پریدی بهش چون اون خط قرمزتو رد کرده پس ن ...

بله جز به جز حرفاتون درسته

ممنونم از وقتی که گذاشتید

دعا کنید برام

بازم مرسی❤️❤️

بله جز به جز حرفاتون درستهممنونم از وقتی که گذاشتیددعا کنید برامبازم مرسی❤️❤️

خواهش میکنم قربونت برم بازم اگه نیاز داشتی صحبت کنی یا تگم کن یا درخواست دوستی بده به اندازه ای که بتونم حتما کمکت میکنم

چشم حتما❤