2777
2789

اینکه میگم پسره، از این جهته که نمیدونم چی ایم الان، لطفا کامل بخونید نظرتون بگید،خلاصه میگم.

کراشم بود مدت ها

خیلی ادم مغرور و خشن و جدی و همچنین خودشیفته ایه یه بهونه ای پیدا کردم یک هفته مونده به تولدش بهش پیام دادم و بعد هم تولدشو پیام دادم

موقعی که برای تولدش پیام دادم من هی صحبت میکردم، اون کوتاه کوتاه جواب میداد، دیگه منم دیدم چیزی ازش در نمیاد بیخیال شدم و اخرین پیامشو فقط ری اکت زدم، نیم ساعت بعد خودش دوباره پیام داد و بحث دو ساعتی ادامه پیدا کرد و از خودم پرسید و ...

دیگه به همین نام و نشون شد کار چند شبمون پشت سر هم، شبا بعد از کارش خودش پیام میداد، آها اینم بگم که همون شب تولدش یه بحث کوچیک داشتیم که خودش معذرت خواهی کرد

باهم حرف زدیم یکمم بیشتر اشنا شدیم تا جمعه شب، من این دفعه بهش پیام دادم و صحبت کردم تا زد تو فاز منحرف بازی و بحثمون شد

بعد توی بحث یه اسکرین برا من فرستاد که ببین من هزار تا دختر دور برمن تو همین عکس تو ۲۵ تا داف میبینی اما من اونا به کارم نمیان

تو خوبی. بذار یکم باهات راحت باشم

منم حسابی بهم برخورد یه دو سه ساعتی بحث کردیم ولی خب اخرش مسالمت امیز تموم شد و معذرت خواهی کرد

ریز هم گفت که من بهت حس پیدا کردم و خوابیدیم

حالا از اون شبه دیگه پیام نداده

الان تکلیف من چیه؟

ممکنه دوباره پیام بده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسری که با چند تا داف بهت پز داده رو قیدشو بزن

یعنی خداییش قشنگ معلومه میخواد بازیچه ت کنه

الانم میخواد ازش بیخبر باشی تا بیوفتی دنبالش و دوباره با ذهنت بازی کنه

یکی سر پا موند و رسید:)