😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فععععک کنم از ۳ سالگیش بهش دادن ولی بازم مطمئن نیستم
عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :) رتبه سال اولم ۵۰ هزار رتبه سال دومم ۳۰ هزار رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه) ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز
بچه های خودم زود زبون باز کردن البته به دوتا اولی تخم کبوتر دادیم ولی ۲تابعدی رو نداده بودم
نوه ام الان۳سال و نیمشه فقط تعداد محدود کلمه میگه باور کن نزدیک ۲۰ تا تخم کبوتر و حدود ۳۰ تا تخم بلدرچین و خود بلدرچین هم دادیم ولی هنوز باز نشده زبونش
الان ۲جلسه اس گفتار درمانی میره هیچ مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا حرف نمیزنه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹