2777
2789
عنوان

حالم بده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 163 پست
ب اندازه میخوره حتی کمترازبقیه...قبلش نمیدونستم میخوره اوایل عقدم تومهمونیاتامن میرفتم بیرون میخورد

خب بهش گیر نده عزیزم. دیگه شما که نمی تونی عقد و بهم بزنی، میتونی؟

وقتی به اندازه میخوره و شاید کمتر اگه بهش گیر بده شیشه شو میپسبونه دهنش تا حالتو بگیره

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
هرکسی عقاید خودشو داره قبل از ازدواج باید حتما مطرح بشه من ب شخصه با ابنکه مذهبی نیستم متنفرم از مشر ...

عزیزم مشروب کلن حرامه اخه چه اعتقادی.  ولی اینم بگم که این حرفامو نبین ها انقد دوس دارم امتحان کنم مشربو😂😂😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بیخیال یا کلا زندگیت عجیبه یا مارو سر کار گزاشتی غذا میپزم .بارداری .خونه نامزدم 😏 جا پهن میکن ...

قرمه سبزیام همیشه خوب میشه واسه هرچندنفرکه بپزم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
خب بهش گیر نده عزیزم. دیگه شما که نمی تونی عقد و بهم بزنی، میتونی؟ وقتی به اندازه میخوره و شاید کمت ...

ازهمین میترسم منم لج ب لجم بزاره بدتربشه

[QUOTE=58148274]بابا بیخیال یا کلا زندگیت عجیبه یا مارو سر کار گزاشتی غذا میپزم .بارداری .خونه نامزدم 😏

یعنی میگی این همه ادم سرکاریم نصف شبی؟؟😕😕😕😕😓😓😓😓😓😓😓

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
پس کی حق داره اونوقت?????

علما و کسانی که مرجع تقلید هستند و معرفی شدگان از طرف اینها میدونید اگه کسی و امر به معرف کنید و نهی از منکر بازداشتتون حتمیه دیگه برید اطلاعاتتونو کامل کنید لطفا

عزیزم مشروب کلن حرامه اخه چه اعتقادی.  ولی اینم بگم که این حرفامو نبین ها انقد دوس دارم امتحان ...

منم موندم بقیه زنافامیلشون چطورکناراوندن بامشروب...خودمم دوست دارم🙈🙈

[QUOTE=58148274]بابا بیخیال یا کلا زندگیت عجیبه یا مارو سر کار گزاشتی غذا میپزم .بارداری .خونه نامزد ...

شک نکن بلد نیست بپزه میخواد یاد بگیره اونم برا بیست نفر .بارداری .میگه عقدم خونه نامزدم .جا هم پهن میکنم .مشروب میخورن .ولی دامن و چادر بسرن بره خدایی تو قوطی هیچ عطاری اینا پیدا نمیشه

راستی بچه ها من چقدر خنگ شدم امشب🤔 شما چجوری دوران عقد هستی و بارداری؟ بعدشم چجوری همسرت اینا مشر ...

ایول به شماها چقدر ریز بینین

من انقدر مثبت اندیشم وقتی ضد نقیض میبینم میگم لابد اینجورین دیگه و دقت نمیکنم

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
راستی بچه ها من چقدر خنگ شدم امشب🤔 شما چجوری دوران عقد هستی و بارداری؟ بعدشم چجوری همسرت اینا مشر ...

باردارنیستم واله عروسیمه...خودمم موندم مشروب میخورن ولی خیییلی غیرتین ....نمیدونم چرااین مشروب اثرنمیکنه کم بشه غیرتشون