2777
2789
عنوان

حالم بده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 163 پست
علما و کسانی که مرجع تقلید هستند و معرفی شدگان از طرف اینها میدونید اگه کسی و امر به معرف کنید و نهی ...

امر به معروف و نهی از منکر، در صورتی واجب می‌شود که انجام دادن معروف واجب، و انجام دادن منکر حرام باشد، و در این صورت امر به معروف و نهی از منکر واجب کفائی است، و اگر بعضی از افراد به این وظیفه عمل کنند، از دیگران ساقط می‌شود، ولی بر همه لازم است که اگر با فعل حرام و ترک واجبی مواجه شدند بی‌تفاوت نباشند، و انزجار خود را با گفتار و کردار ابراز نمایند و این مقدار واجب عینی است.
و از حضرت امیر المؤمنین علیه السلام چنین آمده است که: «أمرنا رسول الله صلی الله علیه و آله وسلم أن نلقی أهل المعاصی بوجوه مکفهرّة».
«رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم به ما دستور داد که با گناهکاران با صورتی درهم‌کشیده مواجه شویم».
در صورتی که انجام دادن معروف مستحب است ـ نه واجب ـ و انجام دادن منکر مکروه است ـ نه حرام ـ امر به معروف و نهی از منکر، نیز مستحب است.
و در امر به معروف و نهی از منکر باید حیثیت و شخصیت خلافکار در نظر گرفته شود، که به او اذیت و اهانت نگردد، همچنین نباید خیلی سخت و دشوار گرفت که سبب انزجار او از دین و برنامه‌های دینی شود.

در وجوب امر به معروف و نهی از منکر باید شرایط زیر وجود داشته باشد:
 شناخت معروف و منکر ولو به طور اجمال. بنابراین بر کسی که معروف و منکر را نمی‌شناسد، و آنها را از همدیگر تشخیص نمی‌دهد، امر به معروف و نهی از منکر واجب نیست، بلی گاهی برای امر به معروف و نهی از منکر کردن یاد گرفتن و شناختن معروف و منکر، واجب می‌شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول به شماها چقدر ریز بینین من انقدر مثبت اندیشم وقتی ضد نقیض میبینم میگم لابد اینجورین دیگه و دقت ...

فدات خوش بینی ما ریز بین نیستیم میگیم چرا پختی میگه ناواردم چی میگه ۲۰ نفر من که واردم دست و پامو گم میکنم

شک نکن بلد نیست بپزه میخواد یاد بگیره اونم برا بیست نفر .بارداری .میگه عقدم خونه نامزدم .جا هم پهن م ...

شایدفکرکنین الکی میگم ولی همش راسته....درضمن یک ساله دارم اشپزی میکنم ینی واسه 20نفرنمیتونم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
فدات خوش بینی ما ریز بین نیستیم میگیم چرا پختی میگه ناواردم چی میگه ۲۰ نفر من که واردم دست و پامو گم ...

خب همیشه ک 20نفرنیستن میخوام غذاهای دیگ رایادبگیرم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
 امر به معروف و نهی از منکر، در صورتی واجب می‌شود که انجام دادن معروف واجب، و انجام دادن منکر ح ...

عزیزم لطفا از مرجع تقلید سوال کن ته تو گوگل سرچ کپی کن حرف دیگران و بفرست بگو فلان مرجع تقلیدم اینو گفته این حرف حرف کیه ؟؟؟بگو فلانی تایید کرده

والله هی من میگم هی میگم بلد نیست اشپزی ولی برا بیست نفر غذا پخته

احتمال تأثیر در شخص خلافکار. بنابراین اگر کسی میداند که سخن و گفته او اثر ندارد، مشهور بین فقهاء آن است که در این صورت وظیفه ندارد، و امر به معروف و نهی از منکر بر او واجب نیست، ولی احتیاط واجب آن است که کراهت و ناراحتی خود را از کارهای ناشایسته خلافکار بهر طوری که ممکن است اظهار نماید، هرچند بداند که در او اثر نخواهد داشت.
 قصد ادامه کارهای ناشایسته و خلاف از شخص خلافکار. بنابراین شخص خلافکار چنانچه نخواهد کارهای خلاف خود را تکرار کند و دوباره مرتکب شود، امر به معروف و نهی از منکر واجب نیست

قابل توجه شما که مطالعات دینی تون بالاس

واجب کفایی هست حتی اگر اطلاعاتتون از معروف و منکر مختصر باشه..

[QUOTE=58147342]ببخشیدزیادشد[/QUO

فامیلی از تونیک یه ذره بالای زانو بدشون میاد،بعد مشروب بخورن بدشون نمیاد.

حال شوهرت خوب نبوده،خواسته توجیح کنه

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
اره بنظرم ولی مشتاقم که بخورم ولی بعدش میگم ن ول کن حرامه 

عزیزم حرام نیست اگه حروم بود تو بهشت وعده نمیدادن هر چیزی تو دنیا به اعتدال قشنگه من سالها میخوردم الان دوساله دوس ندارم معنی نداره اون زمانها که پیامبرا گفتن چون زنارو میووردن خیلیا زنا داشتن مشروب سرشون و داغ میکرد بچه پشت بچه حرومزاده زیاد بود قتل زیاد بود دی ان ای و ... نبود بنا به گفته حضرت علی هر چیز که ما میگیم باید طبق دوره و سالها به روز و متمدن بشه 

یجام گفته بچه هاتونو طبق شرایط جامعه و زمانی بار بیارید 

خودم اطلاع داشتم که واجب کفایی هست .گفتم از اینترنتم دقیقتر نگاه کنم که قانع بشید

اینترنت همین پستای منو شماست گفته هر کسی هست شما خودت گویا برا خودت مرجع تقلیدی کدوم کتاب و خوندی .از ادیان و دین اطلاعات سر بسته و سر فصلاشو بگو لطفا