2777
2789
عنوان

حالم بده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 163 پست
خانوم محترم نوشته رفتیم حموم ۴ تا پست پایینش میگه نرفتیم تو ادمی اخه ایشون مرده همتونم سر کار گزاشته ...

به چه موضوع چرتی میپردازید واقعا...

مرده یا زنه ،به جهنم ..چه فرقی داره..

یه سریا زیادی خودشون و درگیر وقایع نی نی سایت میکنن...

وقتی یه سایت عمومیه ،ینی همه چیز ممکنه از،دروغ جنسیت که کوچکترینشه گرفته تا بزرگترینش...

اگر دختره ،که ادم به یه نظر بسنده میکنه و خودش و درگیر نمیکنه (توهیچ زمینه ای،حتی خیانت و ...)

اگرم پسره که بیشتر خودش و سرکار گزاشته و وقت خودشو هدر داده😐

حتی همین الان هیچکس نمیتونه تشخیص بده که من صد در صد دخترم...حتی اگه هزاران تاپیک دخترونه بزنم و عکس بفرستم... 

چون همه چیز ممکنه

مجازی هیچ وقت نباید جدی گرفته بشه 😐😐😐

مگه نمیگی کم میخوره؟ اگه کم میخوره ولش کن. اگه زیاد میخوره با چرب زبونی باهاش حرف بزن و بگو به خاطر ...

اره نسبت ب بقیه ک کم میخوره حالانمیدونم دیگ

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نسبت ب بقیه ک کم میخوره حالانمیدونم دیگ

ببینم منظورت از کم چیه عزیزم؟ مثلا یه پیک میزنه؟ دو پیک میزنه؟ یه لیوان و پر میکنه و یه سره بالا میکشه....چیه واقعا؟

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
ینی حرام نیست

علاوه بر اینکه حرامه اگر کسی علنی بخوره حد هم داره از بزرگترین حرام ها هست مثل زنا...

به نظر من خیلی جدی با همسرتون در باره این موضوع صحبت کنید چون مسئله ی مشروب واقعا یه چیز شخصی نیست که فقط به خودش مربوط باشه.و مطمئن باش روی زندگی شما هم بی تاثیر نیست.اونایی که میگن هر از گاهی اشکال نداره باید هرض کنم که از لحاظ شرعی که خوردن نجاست چه یک قطره چه بیشتر در هر صورت حرامه.از نظر دینی هم که نخوایم حساب کنیم و اصلا مذهبی هم نباشید اگر میدونستید چه تاثیراتی روی سلول های مغز میذاره نزدیکش هم نمیشدید.اگر میدونستید چقدر بیمارستانهای روانی پره از ادمایی که بخاطر مشروب و بقیه مخدر ها کارشون به اونجا کشیده اون موقع جدی میگرفتید.باور کنید مصرف مشروب اگر از بقیه مواد های مخدرها بیشتر مغز رو تخریب نکنه تاثیرش کمتر هم نیست. مثل اینکه بگید طرف مقابلم تریاک مصرف میکنه اما کم.حالا چه کم چه زیاد و تضمینی هم نیست کسی که الان کم مصرف میکنه به مرور بیشتر نشه .دچار اعتیاد نشه.لطفا الان کسی نگه نه ماامتحان کردیم اینطور نبوده چون بدن هرکسی فرق داره و بعضیا بدنشون زود وابسته میشه بعضبا دیر.. و همینطور بیماری پذیری بعضیها نسبت به بقیه بیشتره و هیچ تضمینی نیست.اینو دارم به عنوان یه فارغ التحصیل روانشناسی میگم نه اینکه نظر شخصی خودم رو گفته باشم

علاوه بر اینکه حرامه اگر کسی علنی بخوره حد هم داره از بزرگترین حرام ها هست مثل زنا... به نظر من خیل ...

احسنت ...

حالا طرف از راه نرسیده برا بقیه مجوز خوردنش صادر میکنه و میگه اگه بخاطر مشروب بردنتون جهنم ،با من 😀😀😀😀

اره واقعا مشروب خیلی مضره ...😓😓😓😓

علاوه بر اینکه حرامه اگر کسی علنی بخوره حد هم داره از بزرگترین حرام ها هست مثل زنا... به نظر من خیل ...

ممنون ولی شوهرم اززیادداره میره سمت کم

پیک میخورن حدود4

۴؟ خب ۴ یکم زیادیه البته نه برا کسی که عادی شده واسش.

تو یه روزی که مطمعنی حالش خوبه و درگیری پیش نمیاد باهاش حرف بزن

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
۴؟ خب ۴ یکم زیادیه البته نه برا کسی که عادی شده واسش. تو یه روزی که مطمعنی حالش خوبه و درگیری پیش ن ...

قبلاازعقدبیشترمیخورده واسه همون عادی شده واسش..چشم ☺☺☺

من ک ازخدامه

پس باهاش منطقی وعلمی صحبت کن.مقاله ها و کتابایی که درباره ی مضراتش نوشته البته چیزای معتبر بگیر براش بخون یا براش توضیح بده.سعی کن حتی از منابع غربی بگی که فکر نکنه روی موضع گیری مذهبی هست.از تاثیری که ممکنه روی بچه هاتون بذاره بگو بهش.یه سر به سایت sid بزن توی جستجوی پیشرفته یه سرچی بکن شاید مطالبی پیدا کنی...