2777
2789
عنوان

حالم بده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 163 پست
بسازن چیه ایشون مطمعنا میدونستن همسرشون مشروب میخوره وقتی پذیرفته پذیرفته کی یاد بگیریم ادما رو نمیت ...

تو زمینه ایمانی ،بااااااااید همدیگر و بسازن ،زمینه های دیگر و کار ندارم...

این یه دستور و فریضه واجبه..مثل امر به معروف و نهی از منکر

که متاسفانه از واجب به سمت حرام سوق داده شده تو ایران😤😤😤

واقعا این پست شرمنده سر کاریه .چادر .مانتو .مشروب .غذا و بارداری همش ضد نقیض و تو اونجا جاشو پهن کنی 🤣 تو پهن کنی .تو بپزی خدا بهت رحم کنه اینا بیان خونه تو یا بری زیر یه سقف 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زمینه ایمانی ،بااااااااید همدیگر و بسازن ،زمینه های دیگر و کار ندارم... این یه دستور و فریضه واج ...

امر به معروف و نهی از منکر و من و شما حق نداریم انجام بدیم خانوم این خودش گناهه مطالعه دینی تون و لطفا بالا ببرید 😤😤

من خودمم نمیتونم دامن بپوشم ولی یکم مراعات کن گلم

ولی در مورد مشروب به نظرم اول مسئله لباستو حل کن بعد جدا ازون بشینین تکلیف مشروبو یه باز برای همیشه روشن کنین

و بهش بگو اگر قراره نخوریپس  من اگر اشتباهیم کنم  تونباید به بهونه اشتباه من یه اشتباه بزرگتر بکنی و بری دوباره سمتش

بازم دخل مشروبو به کوتاهی لباس تو نفهمیدم 😞😞😞😞😞

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
خب وقتی به اندازه میخوره چه گیریه دادی بهش آخه؟! اصلا کی نمیخوره تو این دوره و زمونه؟! کاش قبل از ع ...

ب اندازه میخوره حتی کمترازبقیه...قبلش نمیدونستم میخوره اوایل عقدم تومهمونیاتامن میرفتم بیرون میخورد

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
حالا استارتر با شما نیستم ها. یعنی مشروب خوردن انقد عادی شده😨😨😨که دوستان میگن خورده که خورده  ...

هرکسی عقاید خودشو داره قبل از ازدواج باید حتما مطرح بشه من ب شخصه با ابنکه مذهبی نیستم متنفرم از مشروب

حالا استارتر با شما نیستم ها. یعنی مشروب خوردن انقد عادی شده😨😨😨که دوستان میگن خورده که خورده  ...

نمیدونم...فامیل خودمون شاااایدعروسیابخورن ولی اینانه

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
😂😂😂

بابا بیخیال یا کلا زندگیت عجیبه یا مارو سر کار گزاشتی غذا میپزم .بارداری .خونه نامزدم 😏 جا پهن میکنم چقد حرف ضد نقیض بلد نیستم اشپزی کنم گفتم بزار من درست کنم برا بیست نفر اخه چی میگی تو مادر من ۵۰ سالشه تنش میلرزه برا ۱۰ نفر مهمون غذا بپزه تو ناوارد برا ۲۰ نفر پختی اونم خوب