2777
2789
عنوان

حالم بده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 163 پست
هروقت من خونشونم من میپزم

ببین گلم اگه همسرت حساسه رو لباس، سعی کن لباس های شیک ولی بلند و پوشیده انتخاب کنی 

در مورد مش روب هم ، عزیزم سعی کن با هم صحبت کنین راجبش و به یه نتیجه ی مشترک برسین، هرچند این بحث ها قبل ازدواج باید میشد 

و اما یه نصیحت خواهرانه برات دارم، هیچ وقت واسه خانواده ی شوهر اینقدر کار نکن 

باور کن بعدا پشیمون میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همون موقع بهت میگفت لباستو عوض میکردی..نه الان..تو هم دوست نداشتی مشروب بخوره همون موقع نباید میذ ...

باچشم اشاره زدک یاچادرببندیامانتو ولی من گوش نکردم...

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
مگه کلفت گیر اوردن یعنی بدم میاد وقتی اینجوری از عروس سوءاستفاده میکنن 

عزیزم خودم خواستم...اخه اشپزی اصلابلدنبودم الان میخوام یادبگیرم بقیه کارابامادرشوهرمه

این مسائلو ول کن  تو اول بگو وقتی نامزدی  یا حتی عقد و یا حتی عروسی کرده چرا باید درست کردن غذا گردنه تو باشه تو خونه اونا

خوب عادتشون دادی  🙄🙄🙄🙄

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

والا من توخونه مادرشوهرم خودشون باشنم معذبم چ برسه مهمون داشته‌باشن و برمم شام درس کنم کوف کنن پس نقش این مادرشوهر اینجا چیه من نفهمیدم 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
عزیزم من با جمله اخرتون موافق نیستم... ادما باهم ازدواج میکنن که همدیگر و بسازن نه عیسی به دین خود ...

بسازن چیه ایشون مطمعنا میدونستن همسرشون مشروب میخوره وقتی پذیرفته پذیرفته کی یاد بگیریم ادما رو نمیتونیم بسازیم فقط خود ادم باید بخواد و باید ببینید چطور تو زندگی میتونید بهم ارامش بدین و خوشحال باشید ایشون ببخشن واقعا منو شوهر دو وجهی انتخاب کرده مشروب خوره تعصبی باید رو انتخاب و تصمیمش بمونه الانم که اون مشروب خورده بره پیشش اون اصلا یادش نمیاد 

ببین گلم اگه همسرت حساسه رو لباس، سعی کن لباس های شیک ولی بلند و پوشیده انتخاب کنی  در مورد مش ...

همه فامیلشون دامن میپوشن...من دوست ندارم خووو😢😢😢خداروشکراین چیزاروحالیشونه مثلاامشب من غذاپختم جمع کرد وشستن بااونابود