2777
2789
عنوان

حالم بده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشون مشروب خورده فردا یادشم نمیاد چی شده اگه میخواست گیر بده قبل اومدن مهمونا که حالش خوب بود بهت گیر میداد در ضمن چه معنی داره محدودش میکنی اینو بدون هرکس و تو قبر خودش میزارن ازدواج به معنی حکم فرمایی و تسلط نیست 

وقتی میدونستی بدش میاد ازاونجوری لباس پوشیدن خب یکم رعایت میکردی..

اخه یکی دیگ ازفامیلاشونم همین طورپوشیده گفتم طوری نیست...ولی اون قدش کوتاه ترازمنه

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

فامیلاشون مشروب میخورن بعد رو اندهزه  تونیک تو حساسن   

فردا که حالش بعتر شد باهاش حرف بزن بگو من این همه زحمت کشیدم  شام درست کردم جای تشکر  بهم قر میزنی و لباسه من وقتی از نظره خودم و خودت مشگل نداره به کسی ربطی نداره که مت چی میپوشم 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

جفتتون مقصرید شما برا لبلس ایشون برا مشروب و درثمن نفهمیدم شماکه عقدی چرا شام پحتی 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

مشروب خوردن اون چه ربطی به لباس تو داره؟نمیدونست چی بگه خودشو تبرئه کنه چسبوندش به تو

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...

خب وقتی به اندازه میخوره چه گیریه دادی بهش آخه؟! اصلا کی نمیخوره تو این دوره و زمونه؟!

کاش قبل از عقد سنگاتونو وا میکندین و به اختلافای فرهنگی بیشتر فکر میکردین

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
عزیزم ایشون مشروب خورده فردا یادشم نمیاد چی شده اگه میخواست گیر بده قبل اومدن مهمونا که حالش خوب بود ...

عزیزم من با جمله اخرتون موافق نیستم...

ادما باهم ازدواج میکنن که همدیگر و بسازن نه عیسی به دین خود ،موسی به دین خود...هرچند همین جمله هم اشتباهه😔😔😔