2777
2789
عنوان

خدا کیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق دین اسلام تفکر در ذات و چیستی خدا حرامه. من هم این رو شنیدم وقتی نوجوان بودمبنظر من باید درباره ...

سوال پیش میاد ،ولی حرام و حلالش غیر منطقیه

باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️

در هرچیزی تفکر کنید جز چیستی خداوند . پیامبر اکرم .مغز ما محدوده عزیزم و خدا نامحدود هرچی فکر کنی به ...

از بچگی برام سواله و همیشه جوابی که از مادرم گرفتم همین بوده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اگه باشه ظالمه.از بعضی هامون متنفره و عاشق بعضی های دیگس.از رنج موجودات لذت میبره.

نگو خدا از مادر هم مهربان تر هس

غرور،هدیه گرونیه حروم آدمای های ارزون نکنید .... .𓆩♡𓆪.️ درحال حذف آدم هاي اضافی!🫡 █████████]99% ݁ ️

بنظرم خدا برای هر آدمی یه جور معنا داره،برای بعضیا یه وجوده، برای بعضیا یه حس یا تکیهگاه، برای بعضیا یه باور عمیق قلبی،نه زن هست و نه مرد. جنس و شکل انسانی هم نداره. بیشتر یه مفهوم برتره که ذهن ما برای فهمیدن نظم دنیا و معنای زندگی ازش کمک میگیره،اینکه هرکسی چه تصویری از خدا داره، برمیگرده به تجربهها، تربیت و باورهای شخصیش.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

خداوند، نور آسمانها وزمين . مَثَل نور چراغدانى كه در آن چراغى (پر فروغ) باشد. آن چراغ در ميان حبابى شيشهاى و آن شيشه ستارهاى تابان و درخشان، چراغ از روغن درخت پر بركت زيتونى بر افروخته شده، كه نه شرقى و نه غربى.

هرکس با توجه به باور و فهم خودش روش اسم میذاره

از نظر من خدا آگاهی و نظمه، همون چیزی که واحده

همه ما خداییم( و به شکل و شعور متفاوت در اومدیم از جمله حیوان، برگ و گیاه، ابر، کوه، دریا و..) و با تموم شدن کالبدمون، اصلیتمونو مشاهده میکنیم 🙂🤍

ما ابدیت مطلق هستیم که مادیت رو تجربه میکنیم (:

⋆。゚فرزند کهکشان < ᴛʀᴜᴛʜ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʜᴇᴀʀᴛ > حیوانات دوستان من هستند، نمی خواهم دوستانم را بخورم، طبیعت زیستگاه من است، نمی خواهم به آن آسیب برسانم (:

از بچگی برام سواله و همیشه جوابی که از مادرم گرفتم همین بوده

من همینطور هیچوقت مذهبیا نتونستن قانعم کنن که خدا کیه چیه و چی میخواد ... فقط گفتن کفره این سوالات🙂😐

باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️