2777
2789
عنوان

خدا کیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبق دین اسلام تفکر در ذات و چیستی خدا حرامه. من هم این رو شنیدم وقتی نوجوان بودمبنظر من باید درباره ...

سوال پیش میاد ،ولی حرام و حلالش غیر منطقیه

باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️

در هرچیزی تفکر کنید جز چیستی خداوند . پیامبر اکرم .مغز ما محدوده عزیزم و خدا نامحدود هرچی فکر کنی به ...

از بچگی برام سواله و همیشه جوابی که از مادرم گرفتم همین بوده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اگه باشه ظالمه.از بعضی هامون متنفره و عاشق بعضی های دیگس.از رنج موجودات لذت میبره.

نگو خدا از مادر هم مهربان تر هس

غرور،هدیه گرونیه حروم آدمای های ارزون نکنید .... .𓆩♡𓆪.️ درحال حذف آدم هاي اضافی!🫡 █████████]99% ݁ ️

بنظرم خدا برای هر آدمی یه جور معنا داره،برای بعضیا یه وجوده، برای بعضیا یه حس یا تکیهگاه، برای بعضیا یه باور عمیق قلبی،نه زن هست و نه مرد. جنس و شکل انسانی هم نداره. بیشتر یه مفهوم برتره که ذهن ما برای فهمیدن نظم دنیا و معنای زندگی ازش کمک میگیره،اینکه هرکسی چه تصویری از خدا داره، برمیگرده به تجربهها، تربیت و باورهای شخصیش.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

خداوند، نور آسمانها وزمين . مَثَل نور چراغدانى كه در آن چراغى (پر فروغ) باشد. آن چراغ در ميان حبابى شيشهاى و آن شيشه ستارهاى تابان و درخشان، چراغ از روغن درخت پر بركت زيتونى بر افروخته شده، كه نه شرقى و نه غربى.

هرکس با توجه به باور و فهم خودش روش اسم میذاره

از نظر من خدا آگاهی و نظمه، همون چیزی که واحده

همه ما خداییم( و به شکل و شعور متفاوت در اومدیم از جمله حیوان، برگ و گیاه، ابر، کوه، دریا و..) و با تموم شدن کالبدمون، اصلیتمونو مشاهده میکنیم 🙂🤍

ما ابدیت مطلق هستیم که مادیت رو تجربه میکنیم (:

⋆。゚فرزند کهکشان < ᴛʀᴜᴛʜ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʜᴇᴀʀᴛ > حیوانات دوستان من هستند، نمی خواهم دوستانم را بخورم، طبیعت زیستگاه من است، نمی خواهم به آن آسیب برسانم (:

از بچگی برام سواله و همیشه جوابی که از مادرم گرفتم همین بوده

من همینطور هیچوقت مذهبیا نتونستن قانعم کنن که خدا کیه چیه و چی میخواد ... فقط گفتن کفره این سوالات🙂😐

باشه سیسی جان فهمیدیم همه فن حریفی 👁️👄👁️