2789
عنوان

خدا کیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 50 پست

ببین عزیزم تا حالا شده تنها بشینی یه گوشه ولی هی فکر کنی که یه نفر هست مثل این که تنهایی ولی یه چیزی توی ذهن و روحت نمیزاره تنها باشی یا فقط هایس که توی تنهایی با خودت حرف میزنی وه میدونی یه نفر به جز خودت حواسش بهت هست

یه همچین حسی اگه داشتی حس بودن خدا کنارت به نظر من این جوریه

و نه زنه نه مرده نه بچس نه بزرگه نه انسانها نه غیر انسانه یه جورایی هرچیزی که میشناسیم و نمی شناسیم و وجود داره و ندارد یه همچین چیزی و فرا تر از اون

رو چه حساب ؟؟یعنی چون اجدادت گفتن این راهو برو ، باید همین راهو بری؟یا خودت به این نتیجه رسیدی؟

نه دور و ورم رو که نگاه میکنم میبینم خیلی چیزها رو حکمته اصلا واقعا خدا رو حس میکنم نمیگم آدم خوبی ام ولی از ته دل خدا رو قبول دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره عزیزم هممون خدا رو حس کردیم ،وجودشو درک کردیم ،حالا بعضیا خودشونو میزنن کوچه علی چپ،امیدوارم مهر ...

چشیدم بدترین شرایطو گذروندم ولی الان شرایطم خیلی خوب شده:)

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

هر کس به دین خود اگر شما خدا را میپرستین پس تفکر در مورد چیستی خداوند ممنوعه

کجا همچین چیزی رو؟؟؟ پس چرا بقیه توی کامنتا میگن تو قران اومده هروقت بنده ام ازت پرسید بگو من نزدیکم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷