ماه اول فولیکول غالب نداشتم یه دوره لتروزول و اینوزیتول دکتر داد. روز ۱۲ سیکلم رفتم سونو یدونه فولیکول بالغ سایز ۲۳ داشتم. الان روز ۲۲ سیکلم تخمدان راستم درد خفیف داره. تجربتون میگه علائم پریوده یا بارداری🥺
سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁. خداجونم به منو همسرم لطف کن و یه بچه سالم صالح عطا کن، الهی آمین (9/5/1404)
عزیزم یک هفته از آمپول گذشته و تست زدم مثبت شد ممکنه خطا باشه ...؟ یک هفته مونده به پریودی
والا دقیق نمیدونم ولی اینو میدونم که بعد امپول حداقل ده دوازده روز باید بگذره که تست نتیجش درست بشه. ان شاءالله که درسته جوابش😍🤲
سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁. خداجونم به منو همسرم لطف کن و یه بچه سالم صالح عطا کن، الهی آمین (9/5/1404)
منکه پریود شدم و باردار نبودم. این ماه دوباره باید اقدامکنم. تو چی باردار شدی ان شاءالله؟
اره گلم باردار بودم...انشالله شما هم باردار بشی عزیزم
بسلامتی عزیزدلم
خداروشکر😍
ان شاءالله