تا چشامو باز کردم پدر مادرم بین من داداشام فرق گذاشتن هر حرفی بهم زدن همه مدل دلمو شکستن یه مادر بزرگ پیرم دارم که بد دهنه نه تفریحی کردم نه جایی رفتم هیجان با خانوادم حال سالی یکبار پیکنیکم نمیریم خودشون میرم باغ منم ببار رفتم زدن تو سرم فک میکنم اضافی ام هر شب گریه میکنم من محبت ندیدم کمبود محبت دارم یکی باشه بغل کنم گریه کنم تا صبح دلم گرفت جایی پیدا نکردم جز اینجا
منم ولی زندگی هم واسه ما سخت گرفته 🙃امروز تو اینستا یه پستی دیدم گفته بود گلایه نکنید حرف های منفی نزنین مثبت فکر کنین مثبت حرف بزنین حالتون خوب بشه میخوام بعد کنکورم کتاب های روانشناسی مطالعه کنم شما هم اگه فرصت دارین امتحان کنین
یه روزی یع جایی عادت میکنی میفهمی هیچ کسو نداری نه پدرت نه مادرت نه شوهرتو نه رفیقتو همه ما بعضی اوق ...
من میفهمم نباید به کسی دلمو خوش کنم میدونم نباید توقع داشت حتی با اینکه ازدواج نکردیم میدونم نباید به پشتیبانی و حمایتش دل خوش کنم
ولی دل زبون نفهمم نمیفهمه عادت نکرده 27سال کم نیست برای عادت کردنش که عادت نکرده این اذیتم میکنه
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
الهی درست حالم خوب نیست ولی ناراحت نباش چیکار میشه بکنیم چند سالته
27
اره واقعا هیچی نمیشه کرد
خودتم میایی حالتو خوب کنن اطرافیان نمیزارن
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠