2777
2789
عنوان

دلم گرفته

398 بازدید | 62 پست

تا چشامو باز کردم پدر مادرم بین من داداشام فرق گذاشتن هر حرفی بهم زدن همه مدل دلمو شکستن یه مادر بزرگ پیرم دارم که بد دهنه نه تفریحی کردم نه جایی رفتم هیجان با خانوادم حال سالی یکبار پیکنیکم نمیریم خودشون میرم باغ منم ببار رفتم زدن تو سرم فک میکنم اضافی ام هر شب گریه میکنم من محبت ندیدم کمبود محبت دارم یکی باشه بغل کنم گریه کنم تا صبح دلم گرفت جایی پیدا نکردم جز اینجا

دل منم خیلی گرفته

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقایون سایت داداشا شما رو نگفتن پس درخواست ندید

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

چقدر منی😞من تو خونمون بین پدر و مادرم دعواست

کسی نیست حرف بزنم

تنهام تو خونه

کارم ندارم

الان به این فکر میکردم چه زندگی مسخره ای دارم

کاش یه دکمه بود هروقت خسته شدی دکمه شو میزدی تموم میشد

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
الهی دورت بگردم بلخره بزرگ میشی عادت میکنی ب اینکه تو این دنیا هیچ کس کنارت نمیمونه خودتی خودت فدای ...

خدا نکنه عزیز دلمی کاش از دانشگاه قبول شم دور شم از اینا

منم قلبم در رنجه دوهفته ای هست خیلی اذیتم دوست ندارم ناشکری کنم خدا ناراحت بشه ولی داشتم بهش میگفتم کاش صبح از خواب بیدار نشم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
الهی دورت بگردم بلخره بزرگ میشی عادت میکنی ب اینکه تو این دنیا هیچ کس کنارت نمیمونه خودتی خودت فدای ...

به خدا عادت نمیکنی من 28سالمه عادت نکردم

هرچی بیشتر میگذره شکاف بیشتر میشه فقط خودتو گول میزنی که اره قپی ام

دیگران نیستم خودم هستم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠