2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 62 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا عزیزم

از ادمایی دو رو خسته ام پره اطرافمم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

زندگی رو الکی سخت میگیرم

منم ولی زندگی هم واسه ما سخت گرفته 🙃امروز تو اینستا یه پستی دیدم گفته بود گلایه نکنید حرف های منفی نزنین مثبت فکر کنین مثبت حرف بزنین حالتون خوب بشه میخوام بعد کنکورم کتاب های روانشناسی مطالعه کنم شما هم اگه فرصت دارین امتحان کنین

منم ولی زندگی هم واسه ما سخت گرفته 🙃امروز تو اینستا یه پستی دیدم گفته بود گلایه نکنید حرف های منفی ...

راست میگی عزیزم کاملا درسته ممنونم

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
چقدر منی😞من تو خونمون بین پدر و مادرم دعواستکسی نیست حرف بزنمتنهام تو خونهکارم ندارم الان به این فک ...

الهی درست حالم خوب نیست ولی ناراحت نباش چیکار میشه بکنیم چند سالته

یه روزی یع جایی عادت میکنی میفهمی هیچ کسو نداری نه پدرت نه مادرت نه شوهرتو نه رفیقتو همه ما بعضی اوق ...

من میفهمم نباید به کسی دلمو خوش کنم میدونم نباید توقع داشت حتی با اینکه ازدواج نکردیم میدونم نباید به پشتیبانی و حمایتش دل خوش کنم

ولی دل زبون نفهمم نمیفهمه عادت نکرده 27سال کم نیست برای عادت کردنش که عادت نکرده این اذیتم میکنه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
یه روزی یع جایی عادت میکنی میفهمی هیچ کسو نداری نه پدرت نه مادرت نه شوهرتو نه رفیقتو همه ما بعضی اوق ...

منم یواش یواش دارم به اون مرحله نزدیک میشم ولی گریه چشامو خیلی ضعیف کرده

الهی درست حالم خوب نیست ولی ناراحت نباش چیکار میشه بکنیم چند سالته

27

اره واقعا هیچی نمیشه کرد

خودتم میایی حالتو خوب کنن اطرافیان نمیزارن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠