2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 62 پست
امام هشتم حضرت رضا علیه السلام میفرمایند:«امام همدم و رفیق، پدر مهربان، برادر برابر، مادر دلسوز به ک ...

رفتم حرم خواستم ازش زندگیمو درست کنه مو آخه کو اونم با اتوبوس بیست و دو ساعت راهشه

بمیرم الهی چرا؟چی اذیتت میکنه

زیاده خیلی زیاد

قبل سال 94 بهم میگفتن این چیزا رو میخواهی پشت سر بزاری باور نمیکردم میگفتم چرته ولی خدا زنده بهم نشون داد

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسابی درس بخون برو یه رشته ی خوب یه شهر دیگه ، محبت ندارن که نداشته باشن فکر کن نیستن کلا

روحیه نمیزارن برام یعنی نداشتن ولی در حال تلاشم با این حال نمیتونم فک کنم نیستم پدر مادرمن هرچقدر دوستم نداشته باشند بازم بهشون محبت دارم دوستشون دارم ولی قلبم شکسته ازشون

روحیه نمیزارن برام یعنی نداشتن ولی در حال تلاشم با این حال نمیتونم فک کنم نیستم پدر مادرمن هرچقدر دو ...

تا حالا باهاشون مستقیم صحبت کردی ببینی دلیلشون برای این رفتارها چیه؟

زیاده خیلی زیاد قبل سال 94 بهم میگفتن این چیزا رو میخواهی پشت سر بزاری باور نمیکردم میگفتم چرته ولی ...

ان شاء الله تموم میشه روزای خوش در انتظارتونه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)