2777
2789
عنوان

بابام و همسرم دعواشون شد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2415 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی دیگه بود این نظر رو نداشت حالا نمیدونم چی تو این برادر زا ه عزیز تر از جانش دیده چاپلوسی زیاد م ...

واقعا باید از اینطور ادما دور بود.یک روزی میرسه که پدرت متوجه میشه که تعصب چه ادمی رو میکشیده

شما فقط مواقعی که اون اقا هست توو جمع یا مهمونی.نرید.دوری کنید

واقعا باید از اینطور ادما دور بود.یک روزی میرسه که پدرت متوجه میشه که تعصب چه ادمی رو میکشیدهشما فقط ...

اون هر روز خونه بابای منه چه باشم چه نباشم تا قبل از ازدواجمم یا من خونه اونا بودم یا اونا خونه ما نبود روزی که همو نبینیم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اون هر روز خونه بابای منه چه باشم چه نباشم تا قبل از ازدواجمم یا من خونه اونا بودم یا اونا خونه ما ن ...

باز خداروشکر دیگه الان خونه زندگی خودتو داری.دیگه خیلی موقع نمیبینیش

باز خداروشکر دیگه الان خونه زندگی خودتو داری.دیگه خیلی موقع نمیبینیش

خیلی بد کرد با تمام خاطره هامون کلا خودشو از جلو چشمم انداخت

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خیلی بد کرد با تمام خاطره هامون کلا خودشو از جلو چشمم انداخت

شما فقط خودتو دور کن اصلا نبینتت

به مرور زمان دیگه باید بگزره بره پی زندگیش

زندگی خودتو همسرت مهمه. از کسایی که اسیب میزنن فقط باید دوری کرد

شما فقط خودتو دور کن اصلا نبینتتبه مرور زمان دیگه باید بگزره بره پی زندگیشزندگی خودتو همسرت مهمه. از ...

آره درسته

پدرت درست گفته عزیزم شوهرت نباید جلو بابات اون حرف ومیزد منم به نمیذارم نامزدم به فامیلم فحش بده جلو مادرم حالا هرچقدر طرف بد باشه

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

پدرت درست گفته عزیزم شوهرت نباید جلو بابات اون حرف ومیزد منم به نمیذارم نامزدم به فامیلم فحش بده جلو ...

شوهرم اهل فحش نیست اون حقش بود ولی

شوهرم اهل فحش نیست اون حقش بود ولی

میدونم فدات شم

منم بابام خیلی بد بود ولی نامزدم به خودش اجازه نمیده چون من بهش اجازه نمیدم به خانواده وفامیلام فحش بده حالا هرچقدر بد باشن

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

میدونم فدات شم منم بابام خیلی بد بود ولی نامزدم به خودش اجازه نمیده چون من بهش اجازه نمیدم به خانواد ...

قربونت

نمیدونست باباممیشنوه و گرنه نمیگفت