2777
2789
عنوان

بابام و همسرم دعواشون شد😭😭😭

2415 بازدید | 104 پست

خدا لعنت کنه این پسر عمومو نابود کرده زندگیمونو اومدیم خونه بابام همسرم جلو بابام بهم گفت اون بیشعور که نیومده اگه اومد میریم خونه بابای خودم بابام یهو گفت بیشعور با کی بودی گفت فلانی آقاجون گفت دامادمی عزیزمی ولی تو غلط کردی به کسی که من انداره زینبم دوسش دارم فحش میدی اونم جلو رو من اینجا هیچی نگو خونه خودت هرچقدر میخوای بگو یکبار دیگه جلو روم بهش حرفی بزنی یه جور دیگه باهات رفتار میکنم بچه ها همسرم بخاطر من به رو خودش نمیاره اما خیلی بهش بر خورده حرف نمیزنه دیگه از عصر تو خودشه🥲دلم براش میسوزه به بابام گفتم چرا اینجوری باهاش حرف زدی گفت حقش بود پسرعموت بدترین هم باشه هم خونته حق نداره به خانوادت کوچک ترین حرفی بزنه عادت میکنه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم خواست که بهت بگم بابت امضات خداروشکررر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بابات دلش از جای دیگه پر بوده وگرنه میشد بهتر گفت

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها .

راست گفته ببخشید ولی نباید اینطور حرف میزد مگه اون کیه که به کسی بگه بیشعور که فامیل توعه

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

مشکل همسرت با پسرعموت چیه؟ طرف همسرت باش

من ازدواج کردم هنوز چشمش دنبال منه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️