2777
2789
از روزی که تصمیم گرفتم بچه دار شدی تا روزی که خدا عمرمو بگیره براش تلاش میکنم برای آینده اش برنامه ر ...

خب اینجوری که اگر خودت حال دلت خوب نباشه چجوری میخای مادر خوبی باشی؟ اگر بخودت نرسی همش از خودت بزنی چجوری میخای حال بچه هاتو خوب کنی؟

خدایا بسهه دیگهههه ...

من اون دختر منظورم نبود که شخص اون خانم دارم میگم بچه ها کلا پر توقع شدن استاد خودم بسیااار ثروتمند ...

بله اینم قبول دارم باید بچه ها جوری تربیت بشن که وظیفه شناس باشن نه سربار جامعه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته نمیشه پیش بینی کرد ۱۰ سال دیگه چی میشه ولی نگاه درست اینه من جوری باشم که شاید فردا رو بیدار نشدم پس پسرم پاسور ترس و هیجان بی مورد من نشه

چرا آنقدر طرز فکرت خشکه هر چقدر دلیل خواستین آوردم اون پدر وظیفه داره باز میگی نه و فلان

شما تا به مرحله کمال نرسیدی بچه دار نشو چون امنیت روانی خودت هنوز کامل نشده احتمالا کم سن و کم تجربه هستی

بابا داشت میگفت کلی ملکو املاک داره بساز بفروشه و میتونه هزینشو بده. وقتی یه چیزیو میتونی بدی و دریغ میکنی واقعا قشنگ نیست. تنها بچش بود یعنی نمیتونست یکم خرج آیندش کنه؟

من اگه بودم میگفتم اره بابام نداره. حتی شهریه پردازم با هزار استرس زدم تو انتخاب رشتم اونم خودش اصرار داشت ولی چون میدونستم نداره اگه میاوردم شاید نمیرفتم

ولی بابای استارتر داره.

نه عزیزم با این شرایط بشینید ببینید اگه دیدید توان دیدن روزی زو دارید که دندون هاتون نابود شه و خرج ...

دندونش نابود بشه اما خرج بچه رو بده ؟؟!! اولویت های زندگی رو می شناسی؟؟؟؟ یکبار میگی هر چی داشتی خرج پدر و مادر شوهر کردین یبار میگی دندون والد باید برای بچه ش نابود بشع ؟ آخه این خرف بود زدی ؟ بچه داری ؟ اگر بین دندون خودتو بچت بخوای انتخاب کنی دندون بچه واجبتره ، اما واقعا والد دندونش نابود بشه که میخواد به تحصیل بچه برسه ؟ مدرسه دولتی وجود داره هیئت امنایی و دانشگاه دولتی ، حالا لمینیت هیچی ولی فکر کن پدر مادر پول دندون ندارن درست کنن بعد ببرن بچه رو غیر انتفاعی بنویسن با عقل جور درمیاد ؟

خب اینجوری که اگر خودت حال دلت خوب نباشه چجوری میخای مادر خوبی باشی؟ اگر بخودت نرسی همش از خودت بزن ...

عزیزم چرا برداشت اشتباه میکنی نگفتم فداکاری گفتم مسئولیت پذیری

چرا معنی دو تا مورد کامل جداست

قبول مسئولیت یعنی انجام کار به بهترین شکل

از هر لحاظ با برنامه ریزی درست و زمانبندی کاملا هم به خودم میرسم هم برای بچم کم نمیزارم

دو مقوله جداست فداکاری یعنی خودتو از لحاظ فکری و روحی خارج کردن و پله شدن برای دیگران

مسئولیت یعنی پله ساختن برای دیگران

دندونش نابود بشه اما خرج بچه رو بده ؟؟!! اولویت های زندگی رو می شناسی؟؟؟؟ یکبار میگی هر چی داشتی خرج ...

لمینیت یه کار زیبایی عزیز میدونی دیگه نه؟!

تحصیلم از واجباته اینو چی ؟اینو میدونی؟!

سلام آدم تعجب میکنه . باور میکنی منو و خانوادم از دیشب برا اون دختر ناراحتیم .خودش میگه خونه داریم م ...

خب تا ۷ سال آینده خود شما میدونه آینده مالی خودتو خانوادت چی میشه که اون بدبخت بدونه ؟ واقعا تا هفت سال آینده تصمین میکنی وضعیت مالی ت بخوبی الان باشه ؟ چرا فقط پیش پاتونوو میبینین اخه

من اصلا موافق این نیستم بچه بیاری فقط خرج آب و غذاش بدی بعد بگی بقیه چیزاش مثل آموزشش شغلش خرید خونه اش برای آینده تشکیل خانواده اش ووووو......به من ربطی نداره به جربزه خودش مربوطه ...خودش کار کنه و.......آیا شما تو ایران زندگی نمیکنید؟!!؟؟؟!!؟!!؟!!!!!!!!!!!!

خب تا ۷ سال آینده خود شما میدونه آینده مالی خودتو خانوادت چی میشه که اون بدبخت بدونه ؟ واقعا تا هفت ...

چرا ندونم مگه چی میخواد از زندگی دیگه کلا یه بچه داشت و کلی ملک و درامد ۲۰۰ میلیونی مامانش هم شاغل بود ماهی ۳۰ تومنش میزاشت کنار حل بود . وضشون واقعا اوکی بود . حیف از اون دختر که این باباش بود دختر به این خوبی لیاقت میخواد

خب تا ۷ سال آینده خود شما میدونه آینده مالی خودتو خانوادت چی میشه که اون بدبخت بدونه ؟ واقعا تا هفت ...

شهریه کل 7 سال از یه ماشین پدر اون دختر کمتر بود میتونست بفروشه

تازه مادرش طلا داشت رفت زودتر فروخت که به این دختر نده

این ادم خیلی ظالم