2777
2789
عنوان

بابام و همسرم دعواشون شد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 104 پست
عجیبه که پدرت اینا رو میدونه و این مدلی رفتار بکنه، یه کم عجیبه با پدری که ظاهرا روی فامیل تعصب داره ...

بابام اصلا رو فامیل تعصبی نیست اگه جا این پسر عموم پسر عموی دیگم یا هرکی دیگه بود شک ندارم میزد تودهنش خون بالا بیاره اینو اندازه من و داداشم دوست داره

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی اما بعدا به مادرت بگو ک شوهرتم جزو از اون خونست دیگ خانواده این عزیرم میدونم شوهرتون حرف اش ...

مادرم زودی بحث رو عوض کرد بنده خدا خندید به همسرم گفت تو که تستر غذایی بیا ببین دستپخت من چجوریه یه ناخنک بزن

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اونو نمیدونم ولی اگه اسمشو میگفت بهتربود

فکر کرد بابام حواسش نیست و گرنه نمیگفت

دیگه گذشت تو از شوهرت عذرخواهی کن

میگه ناراحت نیستم اما برخورد بهش گفت فردا بریم خونه بابام دیگه دلم براشون تنگشده یعنی از تهران اومدیم بخاطر من اولین جایی که اومدیم خونه بابای من بوده هنوز نرفته به خانواده خودش سر بزنه میگه با هم میریم

چرا خبر داره میگه شما همه بچگیتونو تا همین پارسال با هم بزرگ شدین یا اون خونه ما بوده یا تو خونه اون ...

خب به نظرم پدرت اشتباه میکنه.دیگه دختری که ازدواج میکنه.نباید مردی چشم بهش داشته باشه.نامرد هستن اینطور مردا

و همسرتم حق داره خوشش نیاد یا حرفی بزنه.چون خودش مرده میشناسه مرد هارو

خب به نظرم پدرت اشتباه میکنه.دیگه دختری که ازدواج میکنه.نباید مردی چشم بهش داشته باشه.نامرد هستن این ...

هرکی دیگه بود این نظر رو نداشت حالا نمیدونم چی تو این برادر زا ه عزیز تر از جانش دیده چاپلوسی زیاد میکنه برا بابام