مجی۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 438 عنوان کینه ای بودن 66 بازدید | 8 پست چرا من انقد کینه ایم؟چرا بدی های خانواده شوهرمو نمیتونم فراموش کنم؟الان خوبن باهام ولی برام فایده نداره روزای خوبمو به گند کشیدن الان خوب بودن یا نبودنشون اهمیتی نداره دیگه...شمام مثل من هستین یا نه؟ امروز | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجی۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 438 آره دیگه چون روزایی که باید خوش باشی زهر مار میکنن دقیقا یاد اون روزا این روزامو زهر کرده نمیتونم باهاشون عادی باشم میریم اونجا بدون دلیل خاصی میرم تو خودم و حالم گرفته میشه
عمردرسکوت عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 527 دقیقا یاد اون روزا این روزامو زهر کرده نمیتونم باهاشون عادی باشم میریم اونجا بدون دلیل خاصی میرم تو ... به نظرم زیاد نرو هر چی بیشتر ببینیشون بدتره من که دیگه تا اونجایی که بتونم نمیرم مگر اینکه مجبور باشم مراسمی چیزی باشه
مجی۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 438 به نظرم زیاد نرو هر چی بیشتر ببینیشون بدتره من که دیگه تا اونجایی که بتونم نمیرم مگر اینکه مجبور باش ... هفته ای یه بارو به اجبار شوهرم مجبورم برم.اصلااااااا دلم نمیخاد اما اگه نرم ممکنه شوهرمم خونه پدر و مادر من نیاد و اونطوری بد میشه...
مجی۱۳۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 438 به نظرم زیاد نرو هر چی بیشتر ببینیشون بدتره من که دیگه تا اونجایی که بتونم نمیرم مگر اینکه مجبور باش ... شوهرت گیر نمیده که برین اونجا؟
عمردرسکوت عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 527 شوهرت گیر نمیده که برین اونجا؟ نه اصلا چون میدونه که حق کنه .من شاید عید باشه یا یه مراسمی باشه میرم
عمردرسکوت عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 527 شوهرت گیر نمیده که برین اونجا؟ چرا باید برم بلاهایی که سرم آوردن باعث شده سالهاست درگیر حمله پنیک شدم وقتی حمله بهم دست میده مرگو جلو چشمم میبینم
عمردرسکوت عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 527 هفته ای یه بارو به اجبار شوهرم مجبورم برم.اصلااااااا دلم نمیخاد اما اگه نرم ممکنه شوهرمم خونه پدر و ... اصلاً برام مهم نیست که با من خونه پدر و مادرم بیاد یانه بارها خودم بهش میگم نیا اونجا میخوام خونه بابام راحت باشم