2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز تگت کردم ولی هیچی نگفتی لاعقل بگو کی سایت درست میشه من دلم میخواد لینک بزارم توی امضام ولی نمی ...

گروه فنی داره مشکل رو برطرف میکنه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نی نی یارها 24 ساعته حضور دارن.پس الان دو تا کاربر هستین که منو تگ کردین ولی برای من نیومده.به فنی ا ...

نی نی یار منم یه بار تگت کردم یه عکسی رو پاک کنین ولی خب اصلا ندیدین 😕

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

تکتون کردم اون تاپیک

عزیزم الان تگتون ابی شد و دیدم پست رو

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نی نی یار منم یه بار تگت کردم یه عکسی رو پاک کنین ولی خب اصلا ندیدین 😕

محال هست برای عکس تگ کنید و رسیدگی نشه.اگر هنوز حذف نشده تگ کنید و بگید کدوم صفحه عزیزم

نی نی یارها 24 ساعته حضور دارن.پس الان دو تا کاربر هستین که منو تگ کردین ولی برای من نیومده.به فنی ا ...

نی نی یار بی زحمت مشکل من رو هم حل کنید

خیلی وقته دیگه نمیتونم کسی رو لایک کنم ارور میده

Uncaught Etor undefined

عکس پروف هم میخوام عوض کنم ارور میده

محال هست برای عکس تگ کنید و رسیدگی نشه.اگر هنوز حذف نشده تگ کنید و بگید کدوم صفحه عزیزم

من فکر کردم به نظر شما بی اهمیت اومده کلا پاکش نکردین ولی برا من مهمه

کلا اون تاپیک رو هم نمیدونم کجاس🙁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

من فکر کردم به نظر شما بی اهمیت اومده کلا پاکش نکردین ولی برا من مهمهکلا اون تاپیک رو هم نمیدونم کجا ...

گاهی تعداد تگها اونقدر زیاد هست که ممکنه سهوا دیده نشه.اینجور مواقع چند دقیقه صبر کنید و اگر نی نی یار لایک نکرد پیامتون رو یعنی ندیده و مجدد تگ کنید عزیزم

گاهی تعداد تگها اونقدر زیاد هست که ممکنه سهوا دیده نشه.اینجور مواقع چند دقیقه صبر کنید و اگر نی نی ی ...

من بیشتر به خاطر این که فکر کردم دیدین پاک نکردین ناراحت شدم

ولی خب پیاممو لایک نکرده بودیم

پس از این به بعد دو بار تگتون میکنم گلم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷