ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دیروز تگت کردم ولی هیچی نگفتی لاعقل بگو کی سایت درست میشه من دلم میخواد لینک بزارم توی امضام ولی نمی ...
گروه فنی داره مشکل رو برطرف میکنه
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نی نی یار منم یه بار تگت کردم یه عکسی رو پاک کنین ولی خب اصلا ندیدین 😕
محال هست برای عکس تگ کنید و رسیدگی نشه.اگر هنوز حذف نشده تگ کنید و بگید کدوم صفحه عزیزم
من فکر کردم به نظر شما بی اهمیت اومده کلا پاکش نکردین ولی برا من مهمهکلا اون تاپیک رو هم نمیدونم کجا ...
گاهی تعداد تگها اونقدر زیاد هست که ممکنه سهوا دیده نشه.اینجور مواقع چند دقیقه صبر کنید و اگر نی نی یار لایک نکرد پیامتون رو یعنی ندیده و مجدد تگ کنید عزیزم