برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
دیروز تگت کردم ولی هیچی نگفتی لاعقل بگو کی سایت درست میشه من دلم میخواد لینک بزارم توی امضام ولی نمیشه.. سایت همش برای من ارور میده یا از دسترس خارج میشه
میشه بگی کی درست میشه وضعیت سایت؟ی مدت هم که کلا نمیتونستم کامنتی بخونم چون همه چیش در هم بود
الانم نه میدونم کسی انلاینه نه میتونم لایک کنم همین ی قلم لینک گذاشتن رو داشتم اونم گرفتید...
همین نیم ساعت پیش گفتم لابد ساعت کاری ار ۸هست بیاید میبینید و پاسخ میدید
نی نی یارها 24 ساعته حضور دارن.پس الان دو تا کاربر هستین که منو تگ کردین ولی برای من نیومده.به فنی اطلاع میدم.چه سوالی داشتی عزیزم؟