شوهرم گفت تف میندازم تو روت..و واقعا میخواست بندازه.این بشر اندازه سر سوزن هم منو نمیخواد. زده به سرم بره طبقه چهارم و خودم رها کنم.و راحد بشم. همه حرفی بهم میزنه بهم میگه دیونهروانی در صورتی که از بس اخلاقش تنده سر کار جای شیفتشو عوض میکنن مدام..بخدا کاش میشد میرفتم خودما میکشتم راحت میشدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یکدفعه ای قهر کردم و ولش کردم به غلط کردن افتاد همه هم حق به من دادن و ادم شد
این اصلا من براش ارزشی ندارم میگم که امشب میگفت تو میندازم توروت..منم مهم نیست برام فقط بچه هام گناه دارن و اینکه وجودش ازارم میده خیلی سخته با مردی زندگی کنی ک نخوادت
گلم انشاالله مشکلت حل بشه ولی اگه به مادرت فحش داد بگو مردی جلو روی پدرم بگو چرا به من میگیمن یاد گر ...
الان اینهمه فحشم داد و رفت راحت گرفته خوابیده.منم ک این وسط له شدم.البته ب خودم میگم ولش کن سگا پارس میکنن ادم ک نباید ب خودش بگیره.حتی اگر فامیلامم ی خطا بکنن میزنه تو سرم