2777
2789
عنوان

بدوووید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 55 پست
ببین ببین قلق شوهرت چیه با همون نرمش کن هر مردی که قلقی داره حتی سگ ترین مرددیدی نمیشه یه فکری بکن ج ...

قلق نداره بخدا.اره جونیم حیفه اما بچه هام چیکار کنم.ن شغل دارم ن سرپناه.مطمنم برم بچه هامو میگیره ازم ی سگی ک نگو من توی محرم خیلی دلمو شکوند با دل شکسته سپردمش ب امام حسین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یکدفعه ای قهر کردم و ولش کردم به غلط کردن افتاد همه هم حق به من دادن و ادم شد

این اصلا من براش ارزشی ندارم میگم که امشب میگفت تو میندازم توروت..منم مهم نیست برام فقط بچه هام گناه دارن و اینکه وجودش ازارم میده خیلی سخته با مردی زندگی کنی ک نخوادت

من یکدفعه ای قهر کردم و ولش کردم به غلط کردن افتاد همه هم حق به من دادن و ادم شد

میگم بنظرت چجور راضیش کنم بچه هامو بگیرم؟؟؟اخه خیلی تهدید میکنه میگه طلاق بگیری همه انگی بهت میچسونم میترسم ابرومم ببره

گلم انشاالله مشکلت حل بشه ولی اگه به مادرت فحش داد بگو مردی جلو روی پدرم بگو چرا به من میگیمن یاد گر ...

خیلی عجیب غریبه خودش میگه بهم چقدر ساده ایی.خیلی اذیتم میکنه.نمیدونم کاش میشد بچه هامو میگرفتم ازش بعد شده بود کلفتی خونه مردمو میکردم ولی بزرگشون میکردم

خدا به شوهرت عقل بده

انشاالله که زندگیتون پر از عشق و صفا بشه

مطمئن باش ته قلبش دوستت داره وگرنه بهت محل نمیداد

ابراز عشق بلد نیست خل و چل هستش یه مدت باهاش نرم باش درست میشه نرم نه ترسو

گلم انشاالله مشکلت حل بشه ولی اگه به مادرت فحش داد بگو مردی جلو روی پدرم بگو چرا به من میگیمن یاد گر ...

الان اینهمه فحشم داد و رفت راحت گرفته خوابیده.منم ک این وسط له شدم.البته ب خودم میگم ولش کن سگا پارس میکنن ادم ک نباید ب خودش بگیره.حتی اگر فامیلامم ی خطا بکنن میزنه تو سرم

خدا به شوهرت عقل بدهانشاالله که زندگیتون پر از عشق و صفا بشهمطمئن باش ته قلبش دوستت داره وگرنه بهت م ...

نمیخوامش دیگه اصلا حرمتی نمونده بیمون .فقط امید وارم ی جور تموم بشه این لعنتی